Honorius Prigoană, primul pe buletinul de vot pentru alegerile din colegiul 1

Candidatul PDL, Honorius Prigoană, va fi primul pe buletinul de vot pentru alegerile parlamentare parţiale care vor avea loc, în 17 ianuarie, în colegiul 1 pentru Camera Deputaţilor din Bucureşti.

30 afișări
Imaginea articolului Honorius Prigoană, primul pe buletinul de vot pentru alegerile din colegiul 1

Honorius Prigoană, primul pe buletinul de vot pentru alegerile din colegiul 1

A doua poziţie pe buletin i-a revenit candidatului PNL, Radu Stroe, potrivit tragerii la sorţi făcute luni de preşedintele Biroului Electoral al Circumscripţiei Municipiului Bucureşti.

Anterior tragerii la sorţi, Biroul Electoral a fost completat cu reprezentanţii partidelor care au propus candidaţi în alegerile parlamentare parţiale - Gheorghe Groza (PDL) şi Mihai Bălăşescu (PNL).

La solicitarea reprezentantului PNL în Biroul Electoral, jurnaliştii nu au fost lăsaţi să asiste la tragerea la sorţi, procedură obişnuită în cadrul celorlalte trageri la sorţi făcute în birourile electorale.

Vicepreşedintele Autorităţii Electorale Permanente Marian Muhuleţ a declarat pentru MEDIAFAX că, în opinia sa, jurnaliştii ar fi putut fi lăsaţi să asiste la această procedură, legea precizând că deciziile birourilor electorale sunt aduse la cunoştinţă în şedinţă publică.

Biroului Electoral al Circumscripţiei Municipiului Bucureşti a decis că Honorius Prigoană (PDL) şi Radu Stroe (PNL) sunt candidaţii "definitivi" în alegerile parlamentare parţiale pentru colegiul 1 din Capitală, deşi Curtea Constituţională nu s-a pronunţat în cazul lui Remus Cernea (Partidul Verde), a cărui candidatură a fost respinsă de Biroul Electoral.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici