Horia Nasra: Va urma o nouă coaliţie tip CDR, CDR 2.0, care va avea ca priorităţi tăieri salariale

Deputatul Horia Nasra, care s-a reîntors în PSD după ce săptămâna trecută se înscrisese în alt partid, a votat împotriva moţiunii de cenzură şi susţine că, în perioada următoare, va urma o coaliţie de tip CDR, CDR 2.0, care va avea ca priorităţi tăieri salariale şi disponibilizări din sectorul bugetar.

485 afișări
Imaginea articolului Horia Nasra: Va urma o nouă coaliţie tip CDR, CDR 2.0, care va avea ca priorităţi tăieri salariale

„Fiul rătăcitor” Horia Nasra: Va urma o nouă coaliţie tip CDR, CDR 2.0, care va avea ca priorităţi tăieri salariale

Horia Nasra a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că prioritatea PSD este să scoată un scor foarte bun la alegerile prezidenţiale.

„Eu am dat un vot în favoarea Guvernului şi a tot ce a făcut bine pentru România şi, din păcate, în perioada următoare va urma o nouă coaliţie tip CDR, CDR 2.0, care va avea ca priorităţi tăieri salariale, disponibilizări în masă din sectorul bugetar şi blocarea programelor de dezvoltare locală tip PNDL. Cred că în PSD trebuie acum să ne concentrăm pentru a scoate un scor foarte bun la alegerile prezidenţiale pentru candidatul Viorica Dăncilă, asta ar trebui să fie prioritatea partidului”, a spus Nasra.

Întrebat dacă nu regretă revenirea în PSD Cluj, de unde plecase săptămâna trecută pentru a se înscrie în Pro România, deputatul a răspuns negativ.

”Nu regret absolut deloc”, a subliniat Horia Nasra.

Moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. Au fost 238 de voturi pentru. Au fost cinci voturi împotrivă.

Taguri:
psd,
moţiune,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici