Hrebenciuc le-a solicitat membrilor BPN să găsească sponsori pentru campania lui Geoană - surse

Directorul campaniei prezidenţiale a PSD, Viorel Hrebenciuc, le-a solicitat, luni, celorlalţi membri ai BPN, să găsească, fiecare, câte 3-5 sponsori pentru a contribui financiar la campania lui Mircea Geoană, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

19 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc le-a solicitat membrilor BPN să găsească sponsori pentru campania lui Geoană - surse

Hrebenciuc le-a solicitat membrilor BPN să găsească sponsori pentru campania lui Geoană - surse (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Sursele citate au arătat că Hrebenciuc a ridicat din nou, în şedinţa de luni a BPN, în mod insistent şi imperativ, problema fondurilor financiare pentru campania prezidenţială a lui Mircea Geoană.

El le-a solicitat membrilor BPN să găsească fiecare sponsori, din afara partidului, care să contribuie financiar la campania lui Geoană.

Sursele menţionate au mai arătat că Hrebenciuc a făcut, luni, solicitări similare şi către foştii secretari de stat ai PSD, dar şi către cei care au ocupat funcţii de conducere în diverse agenţii sau structuri guvernamentale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici