Hrebenciuc, râzând, ziariştilor aflaţi la PSD: Uitaţi camioanele cu dovezi, sunt în stradă, acolo

Liderul deputaţilor social-democraţi, Viorel Hrebenciuc, le-a spus, miercuri, râzând, ziariştilor aflaţi la sediul central al partidului, că în "în stradă, acolo" se află camioanele cu dovezile de fraudare a alegerilor, deşi pe bulevard nu era niciun camion.

84 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc, râzând, ziariştilor aflaţi la PSD: Uitaţi camioanele cu dovezi, sunt în stradă, acolo

Hrebenciuc, râzând, ziariştilor aflaţi la PSD: Uitaţi camioanele cu dovezi, sunt în stradă, acolo (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat, la sosirea la sediul central al PSD, unde sunt camioanele cu dovezi, despre care liderii PSD vorbeau marţi, Hrebenciuc a răspuns râzând: "Uitaţi-le, acuma sunt în stradă, acolo".

Unii ziarişti au ieşit în faţa sediului central al PSD, constatând că în faţa acestuia şi pe stradă nu se afla niciun camion.

La ora transmiterii acestei ştiri la sediul central al PSD se lucrează la dosarul de contestare a rezultatului alegerilor prezidenţiale, o delegaţie de social-democraţi urmând să plece, cu dosarul dar şi cu "camioanele de dovezi" spre Curtea Constituţională, după ora 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici