Hrebenciuc şi Dragnea vor face o analiză a alegerilor prezidenţiale

Liviu Dragnea şi Viorel Hrebenciuc, şeful, respectiv coordonatorul campaniei prezidenţiale PSD, vor face o analiză a alegerilor prezidenţiale, "cu punctele slabe şi cele tari", potrivit unor surse din partid.

12 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc şi Dragnea vor face o analiză a alegerilor prezidenţiale

Hrebenciuc (d) şi Dragnea vor face o analiză a alegerilor prezidenţiale (Imagine: Mediafax Foto)

O decizie în acest sens a fost luată, luni, de Biroul Permanent Naţional al partidului.

Surse din PSD au declarat, pentru MEDIAFAX, că analiza alegerilor va fi prezentată la Comitetul Executiv Naţional, care se va desfăşura săptămâna viitoare.

Hrebenciuc şi Dragnea urmează să facă o analiză a alegerilor la nivel central, pe componenta politică şi organizatorică.

De asemenea, în BPN s-a decis ca fiecare preşedinte de organizaţie să facă analiza alegerilor în judeţul respectiv.

Analiza respectivă ar trebui să identifice nu doar judeţele în care PSD a pierdut la alegerile din 6 decembrie, ci şi filialele în care, deşi s-au câştigat alegerile, s-ar fi putut obţine rezultate mai bune, comparativ cu rezultatele de la alte scrutinuri şi cu diferenţele faţă de PDL, în cursul mai multor alegeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici