Hrebenciuc spune că Băsescu a fost ajutat de "flacăra violetă" în dezbaterea cu Geoană

Coordonatorul campaniei prezidenţiale a PSD, Viorel Hrebenciuc, a vorbit, marţi, la Antena 3, despre motivul care l-a făcut să aibă rezerve, în campanie, faţă de ziua de joi, când s-a pus problema marii confruntări dintre Mircea Geoană și Traian Băsescu.

245 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc spune că Băsescu a fost ajutat de "flacăra violetă" în dezbaterea cu Geoană

Hrebenciuc spune că Băsescu a fost ajutat de "flacăra violetă" în dezbaterea cu Geoană (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"Am ales ziua de joi, deşi joi după-amiază în general este în forţă domnia sa pentru că-i violetul acela care-l purta în ultimul timp, dar e altă chestiune în care nu vreau să intru" a spus Viorel Hrebenciuc citat de Inpolitics.

Potrivit sursei citate, Hrebenciuc a continuat să explice motivul pentru care s-a ferit de dezbaterea organizată în joia de dinanintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

"În ziua de joi, în general, Traian Băsescu este în formă maximă pentru că cel puţin cei care se ocupă de… ştiu ce înseamnă ziua de joi, este ziua flăcării violete şi dacă aţi observat, toţi cei din PD purtau violet, şi cravatele, şi puloverele şi puloverul pe care-l purta Băsescu, deci există o filiaţie aici, dar e de cu totul altă natură. Eu cred în treaba asta şi de-aia nu-i cazul să dezvoltăm aici subiectul, ar trebui să facem o emisiune separată numai pe acest subiect. Să n-o luaţi ca o glumă chestia asta" a mai avertizat Hrebenciuc.

Inpolitics relatează că Viorel Hrebenciuc este cunoscut de multă vreme ca un fan al misticismului.

"De multe ori ne-a dat, la reuniuni de partid, diverse sfaturi bazate pe chestii de astea, oculte, şi nu se lăsa descurajat nici măcar cîâd unii dintre noi îl luam peste picior. El chiar crede cu tărie în aceste lucruri şi se lasă mult influenţat de ele, oricât ar părea de halucinant, deşi ne-a lăsat de mai multe ori impresia nouă, celor din conducere, că se foloseşte câteodată de aceste credinţe ale lui pentru a nu fi de acord cu anumite decizii care nu îi convin, deci putem vorbi şi de un pic de teatru în toată povestea. Dar de crezut sincer, crede, asta e sigur...Până acum, însă, avea mare grijă ca aceste Bpasiuni ale lui să nu transpire în afara partidului...dacă acum a lăsat precauţia deoparte înseamnă că e chiar disperat" a declarat o sursă PSD pentru Inpolitics.

Ce este flacãra violetă?

"Flacăra Violetă este un cuvânt ce apare în vechile texte egiptene sacre sub numele de Saqqara (sau Sakara - îin traducere Focul Sacru) ce a fost folosit în antichitate în interiorul Şcolii Misterelor Flacăra Violetă reprezintă esenţa uneia dintre cele şapte mari raze de vindecare. La fel cum lumina soarelui trece printr-o prismă refractându-se în cele şapte culori ale curcubeului sş lumina spirituală se manifestă sub forma a şapte raze fiecare având culoarea, frecvenţa şi calitatea Conştiinţei Hristice. Raza violetă este cunoscută sub numele de "a şaptea rază", iar atunci când o invocatţ ea va coborî în inima dumneavoastră unde va forma Calităţile Hristice ale compasiunii, iertării, dreptăţii, libertăţii dar şi transmutării", potrivit www.reiju.org

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici