Iaşi: Baconschi a făcut apel la unitate, însă a fost huiduit şi fluierat

Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a făcut un apel la unitate, luni, în Piaţa Unirii din Iaşi, însă a fost huiduit şi fluierat de o parte din oamenii prezenţi la manifestările de Ziua Unirii Principatelor.

30 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Baconschi a făcut apel la unitate, însă a fost huiduit şi fluierat

Iaşi: Baconschi a făcut apel la unitate, însă a fost huiduit şi fluierat (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Baconschi le-a spus celor prezenţi că românii au datoria, indiferent de opţiunile politice, să le transmită generaţiilor viitoare un stat modern, iar "tensiunile artificiale împinse la extrem pa patima politică, uneori iraţională" nu este benefică.

"Majoritatea de bun simţ a românilor gândesc româneşte, ştiu cât de importantă este unitatea naţiunii", a susţinut Baconschi.

"Numai prin muncă şi respect, nu prin manipulare vom reuşi să depăşim acest moment" al crizei economice, le-a mai spus ministrul de Externe participanţilor.

Teodor Baconschi a fost huiduit şi fluierat pe parcursul discursului său.

Miniştrii Teodor Baconschi şi Elena Udrea au fost huiduiţi în momentul în care au depus o coroană de flori din partea Guvernului la statuia lui Al.I.Cuza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici