Igaş, despre Ponta: Prostul dacă nu-i fudul parcă nu e prost destul. Ponta: Nu mă interesează ce zice

Ministrul de Interne afirmă că propunerile "iresponsabilului" preşedinte al PSD de amendare a bugetului pe 2012 ar determina un dezastru economic şi că lui Ponta i se potriveşte zicala "Prostul dacă nu-i fudul parcă nu e prost destul", social-democratul răspunzând că nu îl interesează afirmaţiile.

1200 afișări
Imaginea articolului Igaş, despre Ponta: Prostul dacă nu-i fudul parcă nu e prost destul. Ponta: Nu mă interesează ce zice

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Ministrul de Interne, Traian Igaş, spune că propunerile "iresponsabilului" lider PSD de amendare a bugetului de stat pe 2012 ar determina un dezastru economic, îndatorând România cu miliarde euro şi că lui Victor Ponta i se potriveşte perfect vorba "Prostul dacă nu-i fudul parcă nu e prost destul", potrivit unei declaraţii preluate pe blogul democrat-liberalului.

"După ce şi-a probat incompetenţa profesională în domeniul juridic, procurorul ratat Victor Ponta emite acum păreri savante şi în zona economică. Condiţionările USL pentru votarea legii bugetului de stat, formulate de incompetentul Ponta, arată cât de jos a ajuns nivelul de expertiză în alianţa socialistă", susţine Igaş.

Ministrul se arată uimit de faptul că în PSD nu a fost nimeni care să-l avertizeze "pe jalnicul lider" că propunerile sale pentru bugetul de stat "ar determina un dezastru economic, mărind deficitul cu peste opt procente şi îndatorând ţara cu alte miliarde de euro".

În replică, preşedintele PSD a declarat că USL aşteaptă încă răspunsul lui Emil Boc la propunerile Uniunii legate de buget şi că nu este interesat de afirmaţiile lui Igaş, aceste fiind "pe lângă temă".

"Noi aşteptăm răspunsul premierului şi îl aşteptăm şi pe ministrul de Finanţe cu explicaţii legate de bugetul pentru 2012, pentru a vedea dacă votăm bugetul. Declaraţiile pe care Traian Igaş le-a făcut la adresa mea sunt pe lângă temă şi nu mă interesează", a declarat preşedintele PSD, duminică, la inaugurarea unui sediu de campanie în Bucureşti.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, declara, joi, la Craiova, că USL va vota în Parlament bugetul de stat pe 2012 dacă Guvernul acceptă cele zece propuneri formulate de opoziţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici