Igaş: Miniştrii şi secretarii de stat vor fi evaluaţi periodic - dacă nu corespund, vor fi înlocuiţi

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat, luni, după şedinţa BPN al PDL, că miniştrii şi secretarii de stat urmează să fie evaluaţi periodic şi, în cazul în care nu corespund, vor fi înlocuiţi.

501 afișări
Imaginea articolului Igaş: Miniştrii şi secretarii de stat vor fi evaluaţi periodic - dacă nu corespund, vor fi înlocuiţi

Igaş: Miniştrii şi secretarii de stat vor fi evaluaţi periodic - dacă nu corespund, vor fi înlocuiţi (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Urmează ca fiecare împuternicit pe o anumită funcţie, de la miniştrii la secretari de stat, să fie evaluat periodic, iar cei care nu corespund, dacă este cazul, să fie înlocuiţi. Este un lucru normal până la urmă, să fi evaluat, atunci când eşti învestit într-o funcţie publică, iar dacă nu ai randament, să pleci din acea funcţie", a spus Igaş.

Întrebat dacă există miniştri în acestă situaţie, Igaş a spus: "Atunci când vom avea o situaţie în acest sens, cu siguranţă o vom face publică. Deocamdată nu există o evaluare".

El a mai spus că această evaluare se va face într-un termen scurt, fără a da alte detalii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici