Igaş: PDL ar fi câştigat procente în plus cu vechile însemne. ARD e bună pe termen lung

Vicepreşedintele PDL Traian Igaş, fost ministru de Interne, afirmă că PDL ar fi câştigat procente în plus dacă participa singur la alegerile parlamentare şi cu vechile însemne, însă ARD este o construcţie binevenită pe termen lung pentru că va consolida forţele de dreapta.

332 afișări
Imaginea articolului Igaş: PDL ar fi câştigat procente în plus cu vechile însemne. ARD e bună pe termen lung

Igaş: PDL ar fi câştigat procente în plus cu vechile însemne. ARD e bună pe termen lung (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax foto)

Vicepreşedintele PDL senatorul Traian Igaş a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că PDL ar fi putut aduce rezultate mai bune la alegeri dacă participa singur, cu vechile însemne.

"Privind lucrurile pe termen scurt, cred ca PDL ar fi câştigat procente în plus dacă ar fi participat cu vechile însemne. Dacă discutăm pe termen lung, cred că ARD este binevenită pentru consolidarea forţelor de dreapta. Sunt convins că de aici va reporni o construcţie solidă şi de perspectivă, iar nu peste mult timp va fi o forţă capabilă să guverneze pe un program de dreapta. În scurt timp, românii vor realiza ce înseamnă USL", a spus Igaş.

Vicepreşedintele PDL a afirmat că, "în condiţiile în care economia nu este foarte performantă, absorbţia fondurilor europene lasă de dorit, nu există o structură de buget pe 2013 şi nu se alocă fonduri pentru investiţii, motorul de dezvoltare nu va funcţiona, iar USL nu va fi capabilă în 2013 să asigure un trai mai bun".

Traian Igaş a candidat, duminică, pentru al doilea mandat de senator în judeţul Arad, iar potrivit rezultatelor parţiale ale BEJ el are 28,4 la sută din voturi, în timp ce contracandidatul său Dorel Popa (USL) conduce cu 44,3 la sută, colegiul intrând la redistribuire.

În urma alegerilor parlamentare de duminică, USL a câştigat 58,61% din voturile pentru Camera Deputaţilor şi 60,08% la Senat, după numărarea voturilor din 95,83% din secţii, ARD având 16,58% la Cameră şi 16,79% din voturi la Senat, potrivit Biroului Electoral Central.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici