Igaş: PSD îi minte pe români că doreşte reducerea CAS. Amânarea dezbaterii a generat cheltuieli

Democrat-liberalul Traian Igaş, chestor al Senatului a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că amânarea dezbaterii în Parlament a reexaminării legii privind reducerea CAS, de către majoritatea PSD-UDMR-UNPR, a generat cheltuieli suplimentare Senatului .

322 afișări
Imaginea articolului Igaş: PSD îi minte pe români că doreşte reducerea CAS. Amânarea dezbaterii a generat cheltuieli

Traian Igaş (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Traian Igaş a afirmat că PDL şi PNL au propus în Biroul Permanent al Senatului trimiterea imediată la comisia de muncă şi la cea de buget finanţe a legii privind reducerea CAS-ului, iar de la ora 16.00, reunirea senatorilor în plen.

"Solicitarea a fost supusă la vot şi respinsă de majoritatea PSD, UDMR, UNPR, amânându-se pe sapătămâna viitoare. Este revoltător ceea ce face majoritatea care susţine Guvernul Ponta, se joacă cu declaraţiile, în sensul că nu face altceva decât să mintă pe români că doresc reducerea CAS", a spus Igaş.

Democrat-liberalul a mai arătat că PDL şi PNL contestă ceea ce s-a întâmplat în şedinţa conducerii Senatului şi îşi exprimă "profundul dezacord pentru modul cum acţionează PSD".

"Mai mult, prin această decizie, PSD-ul nu a făcut decât să genereze cheltuieli suplimentare Senatului, legată de deplasarea senatorilor la Bucureşti", a mai precizat senatorul PDL.

Conducerea Senatului a decis, luni, să amâne cu o săptămână sesiunea extraordinară a acestui for pentru reexaminarea legii privind reducerea CAS cu 5% de la 1 octombrie, a anunţat liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu.

Este deja ora 14.00, şi colegii din Opoziţie au înţeles lucrul ăsta (...) Luni (25 august - n.r.) la ora 14.00 vom avea Biroul Permanent, iar la ora 16.00, plen”, a anunţat Sârbu.

El a mai precizat că s-a prezentat în şedinţa conducerii Senatului şi un parcurs pentru această lege şi a precizat că pe data de 6 septembrie poate fi promulgată, astfel că există timp pentru a intra în vigoare de la 1 octombrie.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici