Ilie Bolojan, implorat să devină premier: E belea mare pentru ţara noastră

  • Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca (PNL), îi cere lui Ilie Bolojan să preia conducerea Guvernului.
  • „Nu ne lăsaţi pe mâna PSD-ului cu un guvern minoritar. Aveţi şansa să reparaţi toată porcăria asta. Aproape că şi obligaţia....”, este apelul lui Dunca.
54308 afișări
Imaginea articolului Ilie Bolojan, implorat să devină premier: E belea mare pentru ţara noastră

Ilie Bolojan

Romeo Dunca îl abordează pe Ilie Bolojan „întrucât e belea mare pentru ţara noastră”.

„Cu dv. în fruntea Guvernului putem repara tot. Recuperăm timpul pierdut pentru că sunteţi în asentimentul tuturor. Nu cred că există cineva care să vi se opună sau să fie împotriva numirii dvs., iar cei care înţeleg ce schimbare aţi putea aduce şi nu o doresc, nu vor scoate un cuvânt. Puteţi să-i călăriţi mai apoi cum doriţi dacă nu se conformează pentru a duce ţara pe drumul cel bun. Vă iubeşte poporul şi reprezentaţi o ultimă speranţă.

Refaceţi alianţa, reparaţi greşeala cu ministerele pierdute, lăsaţi pe Drula la transporturi pt că a făcut treaba bună, recuperaţi celelalte două ministere, chiar şi cu funcţia de la Camera Deputaţilor în schimb, iertaţi-i pe toţi ceilalţi, păstraţi UDMR pentru că au locul lor binemeritat în toate guvernele din 90 încoace şi gata cu criza. Si nu uitaţi de Ludovic Orban pentru că el e în sufletul sutelor de primari. Chiar dacă o fi şi greşit.... Puteţi să faceţi asta”, a scris Dunca pe Facebook.

Acesta îi mai cere lui Bolojan: „Nu ne lăsaţi pe mâna PSD-ului cu un guvern minoritar. Aveţi şansa să reparaţi toată porcăria asta. Aproape că şi obligaţia...”.

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin mai scrie că nu vrea să-şi caut un alt partid, pentru că „în combinaţie cu ei” (PSD) „nu putem câştiga niciodată nimic”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dunca,
bolojan,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici