Ilie Sârbu şi Marian Neacşu, reconfirmaţi în funcţiile de lideri de grup la PSD

Liderii grupurilor parlamentare ale PSD din Senat, Ilie Sârbu, şi din Camera Deputaţilor, Marian Neacşu, au fost reconfirmaţi, sâmbătă, în aceste funcţii, de către grupurile parlamentare reunite la Sinaia, potrivit unor surse participante la reuniune.

105 afișări
Imaginea articolului Ilie Sârbu şi Marian Neacşu, reconfirmaţi în funcţiile de lideri de grup la PSD

Ilie Sârbu (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Totodată, au fost reconfirmate şi celelalte funcţii din conducerile existente ale grupurilor, atât de la Senat, cât şi de la Cameră.

Camera Deputaţilor a fost convocată, luni, în prima sesiune ordinară a anului 2015.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor se va întruni, începând cu ora 13.00, pentru a-şi desemna noua componenţă, respectiv vicepreşedinţii, secretarii şi chestorii acestui for.

Şi Senatul României a fost convocat în prima sesiune ordinară a anului 2015, în ziua de luni, 2 februarie 2015. Prima şedinţă a conducerii Senatului va avea loc începând cu ora 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici