Iliescu a primit, de ziua onomastică, mai multe buchete de trandafiri albi şi roşii

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a primit, miercuri, de ziua onomastică, mai multe buchete de trandafiri albi şi roşii, care i-au fost trimise acasă, acesta serbându-şi ziua de Sfântul Ion în familie, fără a primi oaspeţi.

160 afișări
Imaginea articolului Iliescu a primit, de ziua onomastică, mai multe buchete de trandafiri albi şi roşii

Ion Iliescu (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Unii dintre cei care au venit acasă la Iliescu pentru a-i aduce buchete de flori nu au dorit să facă declaraţii presei, alţii au transmis prin intermediul presei urări de „La mulţi ani!” şi „Sănătate!”.

„Îi urez sănătate şi multe împliniri, este un om excepţional, după părerea mea”, i-a transmis lui Iliescu, prin intermediul jurnaliştilor, o vecină, care a spus că fostul preşedinte este „un om excepţional şi la locul lui, aşezat”.

Un alt admirator care a venit să-i aducă lui Iliescu un buchet de flori şi o carte le-a spus jurnaliştilor că îi urează „La mulţi ani!”.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, şi-a petrecut miercuri ziua onomastică în familie, alături de soţia sa, Nina Iliescu, şi nu a organizat primiri de oaspeţi, aşa cum nu a făcut-o nici în ultimii patru ani.

Anul 2015 este al patrulea an consecutiv în care Iliescu nu mai organizează, de Sfântul Ion, primiri de oaspeţi.

Până în 2009, Iliescu îşi primea oaspeţii la biroul său din strada Atena nr. 11, unde era vizitat de sute de admiratori şi membri PSD, care veneau personal să îi ureze „La mulţi ani!”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici