Iliescu: Am fost la CExN ca să dau un semnal că vreau să-l sprijin pe Ponta

Ion Iliescu a declarat că a participat la şedinţa de luni a CExN al PSD pentru a da un semnal că îl sprijină pe "acest tânăr nou preşedinte al PSD", Victor Ponta şi că este alături de partid, el reafirmând că nu îl interesează funcţia de preşedinte de onoare şi menţionând: "Eu sunt eu!".

22 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Am fost la CExN ca să dau un semnal că vreau să-l sprijin pe Ponta

Iliescu: Am fost la CExN ca să dau un semnal că vreau să-l sprijin pe Ponta (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Nu mai am pretenţia să am o activitate prezentă, să fiu prezent. Rămân alături de partid. Azi am fost, la invitaţia preşedintelui (partidului - n.r.) Ponta şi am participat la o şedinţă de Comitet Executiv. A fost prima de după Congres. (Am participat - n.r.) ca să dau un semnal că sunt alături, că vreau să-l sprijin pe acest tânăr nou preşedinte al PSD şi echipa care trebuie să se prezinte unitară în faţa evenimentelor cu care se confruntă partidul şi să dau un semnal de încurajare partidului, în general, pentru a strânge rândurile în jurul noii conduceri şi a face faţă tuturor presiunilor care se exercită", a declarat Ion Iliescu.

Întrebat dacă a rămas preşedinte de onoare al partidului, Iliescu a reafirmat că nu îl interesează "titlurile".

"Mă interesează mai puţin. Este o prevedere statutară. Pe mine mă încântă mai puţin titlurile. Eu sunt eu! Nu de aşa ceva am nevoie. Nu am alergat după aşa ceva", a mai spus Ion Iliescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici