Iliescu, apostrofat de un revoluţionar: Băsescu e produsul dumneavoastră şi al lui Roman

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost apostrofat, marţi, la una dintre conferinţele Clubului de la Bucureşti, de un revoluţionar care s-a recomandat cu numele Zainea şi care i-a spus că Traian Băsescu ar fi "produsul" lui şi al lui Petre Roman.

84 afișări
Imaginea articolului Iliescu, apostrofat de un revoluţionar: Băsescu e produsul dumneavoastră şi al lui Roman

Iliescu, apostrofat de un revoluţionar: Băsescu e produsul dumneavoastră şi al lui Roman (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Imediat după ce Iliescu a terminat cuvântul de prezentare a temei şi a invitaţilor care urmau să vorbească la dezbaterea iniţiată de Clubul de la Bucureşti, din sală s-a ridicat un bărbat, care a spus că se numeşte Zainea şi că este revoluţionar.

"Domnule preşedinte, vreau să vă întreb: numai dumneavoastră şi cu Petre Roman aţi făcut revoluţie? Dacă am fost invitat aici, de ce nu mi se dă dreptul să intervin, să vorbesc şi eu? Eu vă rog să îmi daţi cuvântul, să spun şi eu ce am de spus", a afirmat revoluţionarul.

Iliescu i-a replicat că există o ordine a intervenţiilor şi că, după acestea, ar putea şi el să vorbească.

"Cine a spus că nu ai dreptul să iei cuvântul?", a continuat el.

Revoluţionarul a explicat că i s-a atras atenţia de către organizatorii întâlnirii că nu poate interveni la microfon.

"Dacă eu vă invitam la mine acasă, nu vă interziceam să luaţi cuvântul. Văd aici aceleaşi personaje care sunt întotdeauna la astfel de întâlniri. Parcă ar fi nuntă, botez sau luare de hoţi", a spus el.

Iliescu l-a întrerupt: "Dragă, dacă nu îţi place, nu vii la astfel de evenimente".

După ce revoluţionarul şi-a reluat intervenţia, solicitând din nou să vorbească, Iliescu i-a spus: "Ai răbdare, există o anumită ordine, e o regulă de respect reciproc. Nu confunda cu mitinguriile!"

"Eu nu confund, dumneavoastră confundaţi. Mitingurile alea v-au făcut preşedinte", a replicat Zainea.

Întrucât din sală se auzeau deja vociferări la adresa sa, revoluţionarul s-a aşezat la locul lui, nu înainte de a-i mai spune lui Iliescu: "Băsescu este produsul dumneavoastră şi al lui Petre Roman. Dumneavoastră l-aţi pus ministru de Transporturi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici