Iliescu: Băsescu e un om coleric, impulsiv, cu ieşiri necontrolate

Fostul şef de stat Ion Iliescu a declarat, vineri, că actualul preşedinte, Traian Băsescu, este un om coleric, impulsiv, care are ieşiri necontrolate, el comentând astfel filmul în care pare că Băsescu loveşte un copil, la un miting electoral din 2004.

70 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Băsescu e un om coleric, impulsiv, cu ieşiri necontrolate

Iliescu: Băsescu e un om coleric, impulsiv, cu ieşiri necontrolate (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Este vorba despre faptul că domnul Băsescu este un om coleric, impulsiv şi are asemenea ieşiri necontrolate. Nu e primul caz. Sunt consecinţele acestei maniere de comportare a unei persoane, ce să discuţi în plus?", a comentat Iliescu.

Iliescu a spus că filmul respectiv vorbeşte de la sine, el subliniind că nu vrea să facă nicio interpretare personală.

El a relatat că a văzut-o, vineri dimineaţă, la un post de televiziune, pe mătuşa băiatului, despre care a spus că este o femeie tânără şi inteligentă şi care a confirmat că, imediat după manifestarea electorală, băiatul, speriat, a venit la ea i-a spus că a fost lovit de Traian Băsescu.

Cotidianul "Gardianul" a publicat, joi seară, o filmare în care preşedintele Băsescu pare că ar fi lovit un copil peste faţă, în timpul unui miting electoral.

Într-o primă referire la conţinutul imaginii, preşedintele a refuzat să opineze dacă filmul este sau nu trucat.

După câteva ore, într-o declaraţie publică pe această temă, Băsescu a refuzat din nou orice comentariu asupra "calităţii" casetei difuzate.

"Vă pot spune ce văd eu pe caseta pe care o difuzaţi. M-am uitat foarte atent la emisiune. Văd o femeie disperată, cu care vorbeam, aproape în genunchi şi văd un copil care râde după ce se dă înapoi. Nu cred că un copil lovit, aşa cum spunea domnul Patriciu, întâi în plex şi pe urmă peste faţă, râde şi nu îşi pune mâinile la faţă sau la plex. Cred că s-a ajuns prea departe cu campania murdară şi asta arată disperarea", a spus el, în timpul aceleiaşi declaraţii de presă pe tema incidentului de la Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici