Iliescu: "Fugarii" din PSD sunt fripturişti, oportunişti care vor funcţii

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat, joi, la Conferinţa Naţională a Pensionarilor PSD, că demisionarii din partid sunt "fripturişti", "oportunişti", care vor funcţii şi posturi pe care nu le puteau obţine în PSD.

25 afișări
Imaginea articolului Iliescu: "Fugarii" din PSD sunt fripturişti, oportunişti care vor funcţii

Iliescu: "Fugarii" din PSD sunt fripturişti, oportunişti care vor funcţii (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Iliescu a spus că valul de demisii din PSD către grupul parlamentarilor independenţi reprezintă "o diversiune cu fugari care nu au picioarele ancorate în realitatăţile vieţii".

"Sunt gata să alerge după posturi. Nu le mai place că nu sunt la guvernare. Vor funcţii, vor posturi. Trebuie trataţi ca atare, sunt oameni fără identitate. Este oportunism curat, este fripturism. Ei luptă doar pentru poziţii avantajoase. Am auzit că aşa-zisa grupare a independenţilor, care vrea să îşi facă şi partid, cochetează cu ideea să adere la structurile Partidului Socialiştilor Europeni. Ce fel de stângă reprezintă asemenea oameni? Ce este în mintea lor? Asemenea oameni nu pot să prezinte nici seriozitate, nici încredere", a afirmat Iliescu.

El a apreciat că grupul independenţilor se aseamănă cu trecerea PD de la stânga la dreapta, care "a schimbat flamura peste noapte".

"Ce este în capul unor asemenea oameni care nu mai ştiu ce sunt din punct de vedere ideologic? Ale cui interese le exprimă?", a spus Iliescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici