Iliescu împlineşte duminică 89 de ani. PSD: La mulţi ani, „înţeleptului politicii româneşti”!

Fostul preşedinte Ion Iliescu împlineşte duminică 89 de ani. Social-democraţii i-au transmis fondatorului PSD, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, „<>”.

1279 afișări
Imaginea articolului Iliescu împlineşte duminică 89 de ani. PSD: La mulţi ani, „înţeleptului politicii româneşti”!

Iliescu împlineşte duminică 89 de ani. PSD: La mulţi ani, „înţeleptului politicii româneşti”!

„Astăzi îl celebrăm pe părintele fondator al Partidului Social Democrat, promotorul valorilor social-democraţiei române moderne şi poate singurul preşedinte cu adevărat echilibrat şi solidar cu dezideratul bunăstării României. La mulţi ani celui pe care Adrian Năstase l-a numit “înţeleptul politicii româneşti”! La mulţi ani, Ion Iliescu!”, i-au transmis, duminică, reprezentanţii PSD fostului preşedinte Ion Iliescu, cu ocazia zilei sale de naştere.

Ulterior, un mesaj a fost postat şi pe pagina de Facebook a preşedintelui PSD Liviu Dragnea: "Fără îndoială, domnul Ion Iliescu a influenţat decisiv parcursul nostru în ultimii 30 de ani, fiind unul dintre oamenii care au făcut România de astăzi posibilă. Domnia sa aniversează azi frumoasa vârstă de 89 de ani. Îi transmit gânduri bune şi La Mulţi Ani!"

Ion Iliescu a fost preşedinte al României între anii 1992-1996 şi 2000-2004. Între 1996-2000 şi 2004-2008 a fost senator din partea PSD.

După Revoluţie, fostul preşedinte Ion Iliescu a fondat Frontul Salvării Naţionale (FSN), care s-a transformat în FDSN (Frontul Democrat al Salvării Naţionale), ulterior în Partidul Democraţiei Sociale din România (PDSR), iar în final în Partidul Social Democrat (PSD).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici