Iliescu: La PSD este o boală pentru funcţii şi pentru structuri stufoase

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat că partidul se confruntă cu o boală "pentru funcţii şi pentru structuri stufoase".

14 afișări
Imaginea articolului Iliescu: La PSD este o boală pentru funcţii şi pentru structuri stufoase

Iliescu: La PSD este o boală pentru funcţii şi pentru structuri stufoase (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Iliescu a criticat numărul mare de membri din care sunt formate structurile de conducere ale partidului, inclusiv Consiliul Naţional.

"Avem o boală pentru funcţii, o boală pentru structuri stufoase. De pildă şi acest Consiliu: la ce ne trebuie un asemenea organism stufos? Unde erau membrii Consiliului când Ion Chelaru vorbea despre modificările la Constituţie? Pe culoare. Păi, de aia ne adunăm în Consiliu? De aia vrem să facem parte din Consiliu?", a afirmat el.

Iliescu a spus că se impune revizuirea statutului PSD şi reducerea dimensiunilor organismelor de conducere.

"Noi nu suntem un partid pentru plimbări. Dacă vor unii neapărat să vină la Bucureşti, să facă organizaţiile judeţene excursii la Bucureşti", a afirmat el.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, înaintea reuniunii CExN, că ar fi "decent" ca Gheorghe Nichita să-şi retragă candidatura la şefia Consiliului Naţional, motivând prin faptul că acesta încalcă prevederile statutare referitoare la cumulul de funcţii.

Consiliul Naţional al PSD s-a reunit joi după-amiază. La această reuniune urmează să fie ales, prin vot secret, preşedintele CN, funcţia fiind disputată de Adrian Năstase şi Gheorghe Nichita.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici