Iliescu: Mă simt ca-n comunism. M-a urmărit Securitatea lui Ceauşescu, acum mă latră căţeii lui Băsescu

Fostul preşedinte Ion Iliescu a declarat, pentru "Gândul", că se simte ca înainte de 1989, când a fost urmărit de Securitatea lui Ceauşescu, dat fiind că a ajuns să fie atacat aproape zilnic de "căţeii lui Băsescu", "Tismăneanu, Mărieş şi Naşu ăsta… Moraru".

69 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Mă simt ca-n comunism. M-a urmărit Securitatea lui Ceauşescu, acum mă latră căţeii lui Băsescu

Iliescu: Mă simt ca-n comunism. M-a urmărit Securitatea lui Ceauşescu, acum mă latră căţeii lui Băsescu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Mă simt ca înainte de 1989, când zeci de ani am fost urmărit, acasă şi pe stradă, de securitatea lui Ceauşescu. Am ajuns astăzi să fiu atacat, aproape în fiecare zi, de căţeluşii lui Băsescu. E inadmisibil", a spus Iliescu, vineri, în timpul unei discuţii cu ziarul "Gândul".

Fostul preşedinte susţine că atacurile, apărute în presă, în ultima parioadă, sunt concertate împotriva sa, fără să înţeleagă rostul acestora.

"Eu nu mai sunt în funcţie şi tocmai asta îmi ridică multe semne de întrebare în privinţa cauzelor unor astfel de atacuri. E ruşinos ca nişte căţei ai lui Băsescu, acest Mărieş, care nu are niciun fel de calitate morală, Tismăneanu şi Naşu ăsta, Moraru, la emisiunea lui să mă atace zi de zi", a mai spus Iliescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici