Iliescu: Oprea nu este un om de stânga, Sârbu şi Diaconescu au eşuat lamentabil

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru "Gândul", că UNPR nu are şi nu poate avea niciun fel de legătură cu stânga politică, susţinând că Gabriel Oprea nu este un om de stânga, iar Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu "au eşuat lamentabil".

13 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Oprea nu este un om de stânga, Sârbu şi Diaconescu au eşuat lamentabil

Iliescu: Oprea nu este un om de stânga, Sârbu şi Diaconescu au eşuat lamentabil (Imagine: Bogdan_Maran/Mediafax Foto)

Referitor la anunţata lansare oficială, pe 1 Mai, a UNPR, declarat partid de centru-stânga, Ion Iliescu a apreciat că un astfel de partid nu are şi nu poate avea niciun fel de legătură cu stânga politică.

"Ce legătură poate avea cu stânga un om ca Gabrie Oprea?! Iar în ceea ce-i priveşte pe Marian Sârbu şi pe Cristian Diaconescu, sunt doi oameni care au eşuat lamentabil. Sârbu a pierdut legătura cu sindicatele, iar Diaconescu a dovedit că e un om fără fermitate", a declarat Ion Iliescu pentru "Gândul".

Iniţiată odată cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD şi recunoscută oficial de Tribunalul Bucureşti pe 20 aprilie, UNPR se lansează public, sâmbătă, 1 Mai, în Piaţa Revoluţiei, melodia aleasă ca imn oficial fiind "Noi suntem români".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici