Iliescu: Ponta se profilează premier, dar n-are experienţa lui Năstase, care ar fi cel mai bun la toate

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat, marţi, la Iaşi, că Victor Ponta se profilează ca premier, însă acesta nu are experienţa lui Adrian Năstase, care "ar fi omul cel mai bun la toate".

489 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Ponta se profilează premier, dar n-are experienţa lui Năstase, care ar fi cel mai bun la toate

Ion Iliescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Ion Iliescu a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, că Victor Ponta se profilează ca premier, "având dinamism şi spontaneitate, dar şi anumite goluri, pentru că tinereţea înseamnă multe".

"Sigur că se profilează varianta cu Ponta premier. Fiecare generaţie îşi aduce contribuţia proprie la un moment dat, iar Ponta are dinamism şi spontaneitate. Tinereţea înseamnă multe, inclusiv anumite goluri. Toţi am trecut în viaţă prin asta", a spus Ion Iliescu.

El a adăugat că Ponta nu are experienţa lui Adrian Năstase, care "a acumulat o experienţă pe care nu oricine o are".

"Ponta are timp să acumuleze. Năstase ar fi omul cel mai bun la toate. Numai că nu prea mai vrea să-şi asume o astfel de responsabilitate (cea de premier - n.r.)", a afirmat Ion Iliescu.

Totodată, preşedintele de onoare al PSD a afirmat că, deşi are 81 de ani, îşi va sprijini colegii de partid în viitoarea campanie electorală.

Întrebat dacă nu era mai oportun ca PSD, PNL şi PC să meargă separat la alegerile locale, Ion Iliescu a răspuns: "Ar fi fost mai simplu ca fiecare să meargă singur, apoi să facă o alianţă. Dar a fost o conjunctură, în bătălia cu adversarul comun, Traian Băsescu".

Ion Iliescu şi-a lansat, marţi, la Iaşi volumul "Fragmente de viaţă şi istorie trăită", la eveniment fiind prezente câteva zeci de persoane, majoritatea membri PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici