Iliescu: Pot să apară, chiar până în Congres, candidaţi surpriză la şefia PSD

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a apreciat, miercuri, că există posibilitatea ca joi, la Consiliul Naţional al partidului, să apară candidaţi surpriză la şefia PSD, el arătând că astfel de candidaţi pot să apară chiar până în Congresul partidului, fixat pentru data de 20 februarie.

22 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Pot să apară, chiar până în Congres, candidaţi surpriză la şefia PSD

Iliescu: Pot să apară, chiar până în Congres, candidaţi surpriză la şefia PSD (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat dacă joi, la Consiliul Naţional al PSD, pot să apară candidaţi surpriză la şefia PSD, Iliescu a precizat: "Pot să apară. Chiar până în Congres pot să apară'.

Solicitat să comenteze, în acest context, eventuala candidatură a primarului Constanţei, Radu Mazăre, la şefia PSD, Iliescu a răspuns: "Fiecare e liber".

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, luni, că nu a decis pe cine va sprijini la viitorul Congres al social-democraţilor pentru funcţia de preşedinte al partidului, dar că nu exclude varianta de a-şi anunţa candidatura pentru acest post, afirmând că este nevoie de "un lider cu sânge".

Până la acest moment, şi-au exprimat intenţia de a candida la şefia PSD, la alegerile care vor avea loc la Congresul din 20 februarie, Miron Mitrea, Cristian Diaconescu, Mircea Geoană, Adrian Năstase, Andrei Alexandru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici