Îmbrânceli în timpul unei conferinţe de presă a lui Nicuşor Dan. Viceprimarul Aurelian Bădulescu a intervenit agresiv

  • Scandal între candidatul PNL la Primăria Bucureşti, Nicuşor Dan şi Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei
  • Nicuşor Dan a fost însă împiedicat de viceprimarul Aurelian Bădulescu să-şi ţină conferinţa
  • Cei doi au vorbit unul peste altul, nu s-a mai înţeles nimic din mesajul lui Nicuşor Dan
3281 afișări
Scenă ireală cu ţipete şi îmbrânceli, în această dimineaţă, într-o zonă plină de gropi din Prelungirea Ghencea. Personaje principale: Nicuşor Dan, candidat susţinut de PNL, USR şi PLUS la primăria Bucureşti şi Aurelian Bădulescu viceprimarul Capitalei, aliatul Gabrielei Firea, cunoscut pentru ieşirile sale suburbane.

Nicuşor Dan a fost împiedicat de Aurelian Bădulescu să-şi ţină conferinţa de presă, în care voia să facă un bilanţ critic al mandatului Firea. Cei doi s-au îmbrâncit. 
 
„Fals! Fals, domnule Nicuşor Dan!...Aceşti  250 milioane de lei...Aceşti 250 de milioane de lei.... Te-a lăsat Barna pe drum, acum ai plecat la PNL.Te-au scos din dulap şi vii să mănânci ce nu trebuie în faţa oamenilor!... E exact ceea ce trebuie să înceteze în Bucureşti”, l-a apostrofat viceprimarul pe Nicuşor Dan. 

Cadidatul PNL la Primăria Capitalei şi-a continuat discursul.
 
„În fiecare zi stăm la coada asta trei ore. Aşa este. Ce aţi făcut patru ani?! Ne-am săturat de incompetenţa voastră! În locul tău n-aş fi venit în viaţa mea pe Prelungirea Ghencea! Vă bateţi joc de noi”, a spus acesta. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici