Încă un fost deputat PSD care a votat Guvernul Orban a trecut în grupul PNL

Elena Hărătău, unul dintre deputaţii PSD care a votat învestirea Guvernului Orban, a anunţat, miercuri, conducerea Camerei Deputaţillor, că, începând de luni, a demisionat din grupul PSD şi că va activa în grupul parlamentar al PNL.

1378 afișări
Imaginea articolului Încă un fost deputat PSD care a votat Guvernul Orban a trecut în grupul PNL

Încă un fost deputat PSD care a votat Guvernul Orban a trecut în grupul PNL

De asemenea, fostul deputat PSD Mihaiţă Găină, care a votat moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă, a trecut în grupul parlamentar PNL. Găină şi-a dat demisia din PSD pe 1 octombrie.

Elena Hărătău, unul dintre deputaţii PSD care a votat la învestirea Guvernului Orban, afirma, într-o declaraţie de presă în dimineaţa zilei votului, că PNL are în programul de guvernare închiderea şi comasarea spitalelor. În acest context, ea îndemna românii să voteze „cu inima candidatul PSD” la alegeri.

„Istoria se repetă! Noul guvern al PNL, susţinut de candidatul Iohannis, anunţă închiderea şi comasarea spitalelor! Indiscutabil, românii trebuie să îl sancţioneze la vot pe candidatul PNL, Klaus Iohannis, pentru a nu se mai reveni la situaţia din anul 2010, când o serie de spitale din fiecare judeţ al ţării au fost închise şi comasate. Românii trebuie să fie conştienţi că, în cazul în care Guvernul Orban va fi instalat, iar Klaus Iohannis va câştiga alegerile prezidenţiale, vor fi din nou unităţi sanitare care se vor închide. Se va repeta astfel istoria din 2010, deoarece, în fapt şi de drept, PNL este noul PDL!”, arată Elena Hărătău, într-o declaraţie de presă afişată pe site-ul Camerei Deputaţilor.

Un deputat care a demisionat din PSD va activa în grupul PNL. Parlamentarul a votat moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă

Mihaiţă Găină va activa în grupul parlamentar al deputaţilor PNL, potrivit unui anunţ făcut în Plen de vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Carmen Mihălcescu.

Mihăiţă Găină şi-a dat demisia din PSD pe 1 octombrie şi a votat moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
hărătău,
pnl,
guvern

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici