Încă un parlamentar diagnosticat cu Covid-19. Tanczos Barna are dublă pneumonie

Senatorul UMDR Tanczos Barna a anunţat, vineri seara, într-o postare pe Facebook, că a fost diagnosticat cu Covid-19 şi are pneumonie bilaterală, însă se simte bine.

2364 afișări
Imaginea articolului Încă un parlamentar diagnosticat cu Covid-19. Tanczos Barna are dublă pneumonie

FOTO: Tanczos Barna (stânga), alături de Kelemen Hunor (dreapta). Încă un parlamentar diagnosticat cu Covid-19. Tanczos Barna are dublă pneumonie

Senatorul a transmis că este internat în spital şi este îngrijit de o „echipă medicală super profesionistă”. El spune în mesaj că se simte bine.

„Azi am aflat că am pneumonie dublă. După aceea virusul COVID-19 este responsabil pentru pneumonie.

Echipa super profesionistă de sănătate înconjurată de mine. Să începem tratamentul. Mă vindec şi totul merge înainte.

A. A. Eu.: apropo, sunt complet bine. Nu doare nimic, sunt bine dispus, doctorii şi asistenţii sunt amabili, totul e ok”, a scris Tanczos Barna 

Senatorul UDMR este al cincilea parlamentar care anunţă că a fost infectat cu noul coronavirus, după senatorul PNL Vergil Chiţac, confirmat cu coronavirus pe 13 martie. Tot în martie s-au infectat deputatul liberal Lucian Heiuş şi deputatul Pro România Mircea Banias.

Preşedintele ALDE Bacău, deputatul Constantin Avram, a fost depistat pozitiv pe 25 iunie. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici