Încă un parlamentar părăseşte PNL: Mi se pare un haos. În total 16 oameni politici s-au dezafiliat din partid

  • „Mi se pare un haos la nivelul conducerii PNL”, declară Violeta Alexandru, care a anunţat că s-a retras din grupul parlamentar al PNL.
  • Violeta s-a alăturat celor 15 senatori şi deputaţi care s-au dezafiliat de la grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal.
1221 afișări
Imaginea articolului Încă un parlamentar părăseşte PNL: Mi se pare un haos. În total 16 oameni politici s-au dezafiliat din partid

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Mi-am depus acum câteva minute informarea cu privire la dezafilierea mea din grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor. Am făcut acest gest pentru a atrage un semnal de alarmă vis-a-vis de situaţia în care se află azi PNL, în comparaţie cu ceea ce am fost acum câteva luni şi am pierdut din orgoliu şi din încăpăţânarea de a nu e exercita rolul de principal partid de guvernământ. Mi se pare incredibil că PNL nu merge cu o propunere de candidat de premier. Mi se pare o palmă petru toţi alegătorii noştri”, spune Violeta Alexandru.

Fostul ministru al Muncii în guvernul Orban îi critică pe liderii liberali pentru negoierile cu PSD.

„Mi se pare de neacceptat că ne ducem să stăm jos să discutăm cu PSD-ul pe care l-am hulit atâţia ani, în frunte cu cel care acum e preşedintele PNL, Florin Cîţu, şi care se lăuda că şi-a făcut o întreagă campanie în spaţiul public de adversar al PSD, iar acum se face că-şi mai aduce aminte de ceea ce a spus. Prin urmare, mi se pare un haos la nivelul conducerii PNL. Se simte, din păcate, şi în grupul deputaţilor PNL”, adaugă Alexandru.

Ea s-a alăturat altor 15 senatori şi deputaţi care s-au dezafiliat de la grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici