Încă un pas în schimbarea Avocatului Poporului. Cine vine în locul lui Renate Weber

  • Kelemen Hunor nu a oferit un răspuns foarte clar cu privire la înlocuitorul lui Renate Weber.
  • Marţi la ora 15:00 plenul reunit votează raporatele de funcţionare ale Avocatului Poporului.
  • La Comisii cele două rapoarte au fost respinse iar procedura de demitere încă durează.
12554 afișări
Imaginea articolului Încă un pas în schimbarea Avocatului Poporului. Cine vine în locul lui Renate Weber

Încă un pas în schimbarea Avocatului Poporului. Cine vine în locul lui Renate Weber

Coaliţia a mai făcut încă un pas în schimbarea Avocatului Poporului. Mâine la ora 15 în plenul reunit se votează rapoartele de funcţionare ale Avocatului Poporului pe perioada 2019 şi 2020.

Momentan nu s-a înţeles nici care este procedura şi nici cine o va succeda pe Renate Weber.

„Urmează o altă şedinţă când se va decide ce se va întâmpla cu avocatul poporului şi după aceea o altă şedinţă probabil undeva în Septembrie că în iulie nu ai cum să faci 08:52 CUT 08:58 Suntem departe de a veni cu nume cu prenume în acest moment, atâta pot să vă spun ce se va întâmpla mâine 09:05 CUT 09:09 E domnul Fabian, domnul Fabian da e o variantă dar nu am discutat şi vom discuta în continuare când va veni.”, a declarat Kelemen Hunor, preşedintele UDMR.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici