Încearcă să înţelegi ce a vrut să-ţi spună politicianul Robert Negoiţă în ziua în care s-a aliat cu Victor Ponta

  • Politicianul Robert Negoiţă s-a încâlcit în propriile idei la conferinţa de lansare a alianţei politice ProBucureşti 2020
  • Chiar dacă a anunţat că ”nu prea zice, dar e tipul care face”, a avut un discurs despre tot şi despre nimic timp de opt minute
  • Negoiţă a explicat cu greu care este obiectivul noii alianţe cu partidul lui Victor Ponta pentru alegerile locale
2432 afișări

Robert Negoiţă, primarul de la Sectoul 3 care a părăsit barca PSD şi face alianţă cu Victor Ponta, s-a încâlcit în propriile gânduri în timpul conferinţei de presă. Chiar dacă a anunţat de la începutul discursului că nu e tipul de persoană care zice multe, ci face, Negoiţă a vorbit minute în şir.

Politicianul a explicat cu greu obiectivul alianţei cu partidul lui Victor Ponta. Şi anume că alianţa ”ProBucureşti 2020” ţi se oferă ca alternativă pentru alegerile locale şi că va fi ”altfel”. Cum însă ”altfel” ... nu a mai apucat să explice politicianul.

„Este o preocupare întreagă despre cum anume să limităm variantele cetăţenilor. Trebuie să ne organizăm în aşa idee încât să nu lăsăm să candideze prea mulţi, astfel încât cetăţenii să poată alege răul cel mai mic aşa cum ne-am obişnuit în ultimii ani. Atunci când oferta este foarte limitată ne ducem cu toţii şi zicem ”Ce să-i faci, hai să votăm. Asta chiar nu-i atât de rău ca celălalt”. (..) Da, acesta este un obiectiv al nostru de a propune o alternativă şi nu doar atât. Noi chiar ne propunem să fim altfel”, a spus primarul Negoiţă, la conferinţa de lansare a ProBucureşti 2020. 

Sloganul lui electoral de pe panourile urcate în Sectorul 3 este sugestiv „99% muncă, 1% politică”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici