INCENDIEREA de la sediul PSD Cluj: Un bărbat bănuit că a aprins ziare, audiat

Poliţiştii clujeni audiază, marţi, un bărbat de 40 de ani din Cluj-Napoca, fiind bănuit că ar fi dat foc unor ziare la sediul PSD Cluj. Bărbatul este cercetat pentru tentativă la distrugere prin incendiere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

449 afișări
Imaginea articolului INCENDIEREA de la sediul PSD Cluj: Un bărbat bănuit că a aprins ziare, audiat

INCENDIEREA sediului PSD Cluj: Un bărbat bănuit că a aprins ziare, audiat

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de IPJ Cluj, la domiciliul bărbatului a avut loc o percheziţie în urma căreia au fost ridicate obiecte de îmbrăcăminte şi alte bunuri care prezintă interes pentru rezolvarea cauzei.

”Poliţiştii din cadrul IPJ Cluj au identificat un bărbat care ar fi fost implicat în incidentul produs în noaptea de 22/23 februarie, de la sediul unui partid politic din Cluj-Napoca. Pentru documentarea activităţii infracţionale, marţi a fost efectuată o percheziţie la domiciliul acestuia de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu luptători de acţiuni speciale şi criminalişti. Din cercetări a rezultat că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi fost implicat în incidentul respectiv, iar în urma percheziţiei efectuate, au fost ridicate obiecte de îmbrăcăminte şi alte bunuri care prezintă interes pentru rezolvarea cauzei. Bărbatul a fost condus la sediul inspectoratului pentru audieri, urmând a fi continuate cercetările faţă de acesta sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la distrugere prin incendiere, faptă prevăzută de Codul Penal”, se arată în comunicat.

Ancheta a început vineri, când preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a reclamat că persoane necunoscute au dat foc unor ziare în faţa sediului filialei judeţene a partidului şi au aruncat în faţa uşii un cocktail Molotov.

Joi seara, 300 de clujeni au ieşit în stradă după ce Tudorel Toader a cerut declanşarea procedurii de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror şef al DNA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici