Video Incident la sediul PNL: O persoană invalidă i-a cerut lui Blaga certificatul de revoluţionar - VIDEO

La sediul PNL, unde s-a desfăşurat şedinţa săptămânală a liderilor partidului, a avut loc un incident cu o persoană invalidă, care s-a recomandat revoluţionar şi i-a cerut lui Vasile Blaga să predea certificatul de revoluţionar şi să dea explicaţii de ce doresc liberalii să preia puterea.

5938 afișări

În timpul şedinţei săptămânale a liderilor PNL a intrat în sediul formaţiunii o persoană invalidă, într-un scaun cu rotile, care s-a recomandat a fi revoluţionarul Gheorghe Zainea. Acesta striga în sediul PNL, la o portavoce, numele liderilor PNL.

La finalul reuniunii, revoluţionarul a susţinut că a fost împins cu căruţul pe scările din interiorul clădirii, el fiind însoţit de o altă persoană despre care a afirmat că este fiul său.

Ulterior, la sediul PNL a ajuns un echipaj de poliţie, revoluţionarul spunându-le agenţilor că a dorit să discute cu Vasile Blaga şi Alina Gorghiu.

”Am venit să-i spun domnului Blaga să predea certificatul de revoluţionar (...) Ştiu că nu este revoluţionar şi posedă un certificat de revoluţionar, să-i spun să predea acel certificat. Şi să-i spun doamnei preşedintă Gorghiu să nu mai spună la televizor că ei vor să preia puterea, să-i spun «Dom’le, vrem să facem bine României». Şi s-au deranjat foarte tare că de ce le atrag atenţia şi vorbesc aşa”, le-a spus Zainea poliţiştilor.

El l-a acuzat pe Blaga că ar fi făcut ”semn” unei alte persoane, care l-ar fi aruncat pe scări, de faţă cu liderul PNL.

Totodată, el a cerut să fie văzut de un doctor, precizând că este operat la coloana vertebrală şi îi sângerează operaţia.

Ulterior, la sediul partidului a ajuns o ambulanţă care l-a ridicat pe revoluţionar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici