Independenţi: Ponta are "frustrări de adolescent nevorbit, neadaptat şi nebăgat în seamă"

Independenţii susţin că Victor Ponta are "frustrări de adolescent nevorbit, neadaptat şi nebăgat în seamă de colegi" şi că "ar vrea să se bată, dar nu ştie pentru ce", aceştia replicând astfel liderului PSD care spusese că mai bine îşi taie limba decât să îl laude pe Băsescu, precum Gabriel Oprea.

68 afișări
Imaginea articolului Independenţi: Ponta are "frustrări de adolescent nevorbit, neadaptat şi nebăgat în seamă"

Independenţi: Ponta (Foto) are "frustrări de adolescent nevorbit, neadaptat şi nebăgat în seamă" (Imagine: Mediafax Foto)

"Noile afirmaţii ale tânărului Ponta confirmă faptul că neexperimentatul preşedinte PSD ar vrea să se bată, dar nu ştie pentru ce", susţin independenţii într-un comunicat remis, marţi, MEDIAFAX.

Independenţii spun că dacă ar fi ştiut pentru ce să se bată, Ponta ar fi susţinut punctul de vedere al ministrului Gabriel Oprea în legătură cu pensiile militarilor şi "poate aşa s-ar fi simţit inclus în categoria politicienilor, a parlamentarilor, de la putere sau din opoziţie, cărora ministrul Apărării le-a mulţumit în discursul susţinut în faţa senatorilor".

"Şi poate că aşa ar fi scăpat de frustrările de adolescent nevorbit, neadaptat şi nebăgat în seamă de colegi", adaugă independenţii.

Independenţii consideră că noile atacuri la adresa grupului independenţilor confirmă incapacitatea lui Victor Ponta de a înţelege ce înseamnă social-democraţia şi, în general, ce înseamnă politica.

"În mod paradoxal, Victor Ponta poartă nu doar o plălărie prea mare, adică funcţia pe care o ocupă cu totul întâmplător şi vremelnic, ci şi o haină prea strâmtă, şi anume haina social-democraţiei, doctrină pe care nu o înţelege şi care, se pare, îi repugnă. Dacă ar fi simţit ca un om de stânga, ar fi acordat mai multă atenţie legii pensiilor, ar fi acţionat mai mult şi ar fi vorbit mai puţin", se arată în comunicat.

Independenţii îi recomandă de asemenea "tânărului Ponta să-şi ridice pălăria care se încăpăţânează să-i cadă peste ochi, să privească viaţa mai relaxat şi să admită că mai are multe de învăţat".

Declaraţiile independenţilor vin după ce Ponta a declarat, marţi, că dacă Traian Băsescu ar scoate independenţii de la putere, trei sferturi dintre cei plecaţi vor vrea să se întoarcă în PSD.

De asemenea, el a fost întrebat dacă înainte de Congresul PSD a vrut să plece de la social democraţi, iar Ponta a spus că mai bine îşi "taie limba" decât să facă precum Gabriel Oprea, fost social-democrat, care îl laudă în Parlament pe preşedintele Traian Băsescu.

"Vă închipuiţi că discut eu cu domnul Nicolicea? Sau cu domnul..nu ştiu..Cu domnul Diaconescu nu, nu mai discut după Congres, pentru că să vrei să fii preşedintele PSD şi a doua zi să pleci...Aşa cum şi cu ceilalţi, chiar nu am ce discuta cu ei, chiar mă despart total de ideea că trebuie să plecăm imediat ce pierdem puterea. Ce să fac, să mă duc la domnul Băsescu acum şi să fac ca domnul Oprea, să spun în Parlament îi mulţumesc domnului Traian Băsescu? Mai bine îmi tai limba", a spus Ponta.

Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, a susţinut, luni, un discurs în faţa Parlamentului, cu ocazia dezbaterii Legii sistemului unitar de pensii.

Fostul social-democrat a spus că doreşte să-i mulţumească preşedintelui Traian Băsescu pentru faptul că şi-a asumat public un punct de vedere care dă încredere fiecărui militar român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici