Înfiinţarea Comisiei de anchetă privind falsificarea datelor pandemiei, respinsă de Parlament

Senatorii şi deputaţii au respins, marţi, proiectul de înfiinţare a Comisiei de anchetă privind falsificarea datelor pandemiei, propus de PSD.

665 afișări
Imaginea articolului Înfiinţarea Comisiei de anchetă privind falsificarea datelor pandemiei, respinsă de Parlament

Înfiinţarea Comisiei de anchetă privind falsificarea datelor pandemiei, respinsă de Parlament

Proiectul de hotărâre pentru înfiinţarea unei comisii de anchetă cu privire la acuzaţiile lui Vlad Vociulescu, referitoare la raportarea falsă a numărului de morţi, a fost respins marţi.

156 de parlamentari au votat „pentru”, 230 „contra” şi nu a fost înregistrată nicio abţinere.

Măsluirea cu premeditare a datelor pandemiei de către Guvernul Orban este un atentat la sănătatea românilor şi la siguranţa statului, spunea în martie Marcel Ciolacu. El a cerut atunci înfiinţarea unei Comisii speciale de anchetă în Parlament, „care să scoată la lumină toată golănia liberală”.

„Măsluirea cu premeditare a datelor pandemiei de către Guvernul Orban este un atentat la sănătatea românilor şi la siguranţa statului! Răfuiala din Guvern dintre USR şi PNL scoate la lumină ceea ce PSD spunea de multă vreme: că datele pandemiei sunt falsificate în funcţiile de interesele lor electorale, de cât de abrupt scădeau în sondaje! Cu premeditare, în deplină cunoştinţă de cauză! Pe baza acestor date măsluite, s-au luat decizii cu impact direct asupra sănătăţii publice! Pe baza lor s-au restrâns drepturi şi libertăţi cetăţeneşti! S-au închis şcoli timp de un an de zile! Localităţi întregi au fost carantinate! Afaceri ridicate cu greu au fost distruse! Pe minciunile lor”, spunea Marcel Ciolacu.

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a acuzat că a descoperit diferenţe în privinţa numărului de decese cauzate de pandemia de COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici