Întâlnire Băsescu-Boc la Cotroceni. Întâlnirea a avut loc şi pe fondul scandalului legat de ministrul Mediului, Laszlo Borbely

Premierul Emil Boc s-a aflat miercuri la Palatul Cotroceni, unde a avut o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

1360 afișări
Imaginea articolului Întâlnire Băsescu-Boc la Cotroceni. Întâlnirea a avut loc şi pe fondul scandalului legat de ministrul Mediului, Laszlo Borbely

Întâlnire Băsescu-Boc la Cotroceni (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Premierul Boc a plecat la Cotroceni imediat după şedinţa Guvernului, care a durat doar o oră şi jumătate, fiind una dintre cele mai scurte din actualul mandat.

Întâlnirea de la Palatul Cotroceni s-a încheiat după aproximativ o oră.

Surse oficiale au declarat, pentru MEDIAFAX, că în şedinţa de miercuri miniştrii au discutat puţine acte normative şi au analizat în sinteză stadiul absorbţiei fondurilor europene. Potrivit surselor citate, comitetul interministerial pentru absorbţia fondurilor europene se va reuni joi într-o nouă şedinţă, după analiza efectuată săptămâna trecută.

Întâlnirea dintre preşedinte şi premier are loc şi pe fondul scandalului legat de ministrul Mediului, Laszlo Borbely, care ar fi beneficiat de lucrări de 20.000 de euro pentru amenajarea unui apartament, în schimbul influenţei sale în atribuirea unor contracte de lucrări ale Administraţiei Naţionale "Apele Române" către o firmă din Negreşti Oaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici