Întâlnire la Palatul Victoria dintre Ciucă şi reprezentanţii Asociaţiei Profesionale a Ciobanilor

Prim-ministrul Nicolae Ciucă i-a primit marţi, la Palatul Victoria, pe reprezentanţii Asociaţiei Profesionale a Ciobanilor, cu care a discutat despre oportunităţile generate de utilizarea fondurilor europene pentru crescătorii de ovine, precum şi soluţiile necesare pentru dezvoltarea sectorului.

256 afișări
Imaginea articolului Întâlnire la Palatul Victoria dintre Ciucă şi reprezentanţii Asociaţiei Profesionale a Ciobanilor

Întâlnire la Palatul Victoria dintre Ciucă şi reprezentanţii Asociaţiei Profesionale a Ciobanilor

„La întâlnire, alături de ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, au fost analizate oportunităţile generate de utilizarea fondurilor europene pentru crescătorii de ovine, precum şi soluţiile necesare pentru dezvoltarea acestui sector. Premierul a subliniat că agricultura este un domeniu prioritar la nivelul Executivului, mai ales în contextul în care securitatea alimentară a ţării depinde în mare măsură de sprijinul acordat fermierilor de statul român, atât prin intermediul fondurilor europene, cât şi prin finanţările asigurate din bugetul naţional”, transmite Executivul.

Fermierii au prezentat provocările cu care se confruntă, precum utilizarea păşunilor, procesarea produselor, genotiparea sau forţa de muncă.

„La rândul său, premierul i-a asigurat de întreg sprijinul Guvernului faţă de producătorii de ovine, urmând ca, împreună cu ministrul Agriculturii, să fie identificate şi implementate soluţiile necesare, în parteneriat cu instituţiile statului”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici