INTERVIU: Cristian Petrescu: "Politicianul e ca nevasta, cunoşti mai multe femei până o găseşti"

Fost ministru, fost deputat, Cristian Petrescu, PMP-istul cu sloganul "Cheamă-l pe Cristi!", vrea să să fie primar la sectorul 3 şi spune, într-un interviu pentru Gândul, că în politică este ca în viaţă-până găseşti soţia, cunoşti mai multe femei, iar ceea ce contează nu e "vrăjeala", ci proiectul.

371 afișări
Imaginea articolului INTERVIU: Cristian Petrescu: "Politicianul e ca nevasta, cunoşti mai multe femei până o găseşti"

INTERVIU: Cristian Petrescu: "Politicianul e ca nevasta, cunoşti mai multe femei până o găseşti" (Imagine: Catalin Abagiu/ Arhiva Mediafax Foto)

Poate oamenii s-au săturat de politicienii ăştia. Petrescu are însă o teorie: "Dacă încerci să schimbi, e ca în viaţă, cum le spun eu celor de pe stradă. Şi eu, până mi-am găsit soţia, am cunoscut mai multe femei. Aşa e şi cu politicianul, până găseşti pe acela care să îţi reprezinte cu adevărat interesele, nu doar să te conducă şi să îşi vadă de interesul propriu, ai ceva de căutat. Eu cred că în momentul acesta m-au găsit", scrie Gândul

"Până la urmă proiectul e important, nu vrăjeala, mă scuzaţi pentru termen, pe care ne-o spun toţi politicienii în campanie".

Toate sondajele îl dau câştigător pe Robert Negoiţă, pesedistul care îi e contracandidat, dar Petrescu spune că lui nu-i trebuie sondaje. Are plan. Primele trei puncte sunt importante, la prima strigare. Sunt vreo 14 în total, dar pune pe masă doar ce e "în premieră": "O societate a Primăriei, care să furnizeze curent şi gaze", 15% mai puţin la factură, controale la administraţiile de bloc - cum s-au cheltuit banii pe termopan, salariul femeii de serviciu, şi "deratizare, dezinsecţie şi salubrizarea spaţiilor părăsite din sector".

Ce-i mai cer oamenii? "Dar ce-mi dai, maică?", evident, textul cu care ne-au obişnuit unii dintre concetăţenii noştri.

"Nu pot să le dau nimic, nici măcar nu le promit nişte lucruri nerealizabile. Le spun doar care sunt proiectele noastre, ce vrem să facem în sectorul 3 spune candidatul.

Cristian Petrescu e acum cu Băsescu, cu Turcescu. „Mă întreabă lumea de amândoi sincer să fiu. Unii îl plac pe Băsescu, alţii îl plac pe Turcescu. Unii îl înjură pe Băsescu, alţii mă înjură pe mine. Este ceva normal. Mă rog, asta cu înjuratul nu prea sunt eu de acord”.

Redăm interviul:

Gândul: Cine câştigă alegerile la Sectorul 3, domnule Petrescu?

Cristian Petrescu: Eu, Cristian Petrescu. Cine să câştige? Şi Mişcarea Populară, bineînţeles.

Cât aveţi în sondaje acum?

Petrescu: Nu ştiu, n-am făcut nici un sondaj, mă interesează ce vorbesc cu oamenii şi cum mă tratează atunci când sunt pe stradă şi cred că vorbim din ce în ce mai deschis şi sunt din ce în ce mai dornici să vină odată ziua votării, să scape de Robert Negoiţă.

Oamenii mai vorbesc că şi Robert Negoiţă îşi va lua al doilea mandat în sectorul 3.

Petrescu: Ştiu ce vorbesc oamenii şi ştiu cât încearcă Robert Negoiţă să-şi atragă de partea lui oamenii minţindu-i, poate e un cuvânt prea puternic, dar asta e realitatea. Nu e nici pe departe ce zice el în acele sondaje pe care le face, pentru că altfel ar trebui să se regăsească în ce discută oamenii pe stradă. Or oamenii pe stradă nu sunt mulţumiţi nici de anvelopările pe care le face, nici de bordurile roşii, nici de foarte multe alte lucruri şi abia aşteaptă să-l schimbe cu ocazia alegerilor.

Iubeşte sectorul 3, aşa cel puţin apărea pe corturile care au fost puse în perioada de precampanie.

Petrescu: Vorbiţi de cele ilegale, făcute pe banii Primăriei, prin care îşi făcea campanie pentru el. Da, am sesizat la Autoritatea Electorală Permanentă. Aşteptăm să primim răspunsul. Chiar dacă ar iubi sectorul 3, dar mă gândesc că dacă l-ar iubi, ar face mai mult pentru el, nu atât pentru sine. Cred că nu e singurul care iubeşte sectorul 3 şi cu siguranţă îl aveţi în faţă pe unul dintre ceilalţi.

Aţi început campania cu un videoclip care s-a viralizat pe internet, cu acel „Cheamă-l pe Cristi!”. Câţi v-au chemat, domnule Petrescu, până acum?

Petrescu: M-au chemat mulţi şi mă cheamă din ce în ce mai mulţi. Bineînţeles că după acel videoclip am trecut la lucruri mult mai serioase. Le-am arătat oamenilor pe de o parte ce a făcut sau nu a făcut deloc primarul Robert Negoiţă, care este adevărul despre el ca persoană, că vorbim de toate problemele ridicate de DNA, de ANAF, de Curtea de Conturi, de Inspectoratul de Stat în Construcţii, sunt atâtea instituţii care spun despre activitatea, ori ca persoană fizică, ori ca primar în funcţie, a lui Robert Negoiţă, încât nu trebuie să mai aduc eu aminte de ele.

Haideţi să vă aduc eu aminte. Cât ar fi preţul corect al unei panseluţe în sectorul 3?

Petrescu: Preţul corect îl găsim în orice magazin de bricolaj, oricare dintre noi poate să se ducă şi să vadă care este preţul corect. Pe vremuri ADP-ul de sector, care e în subordinea Consiliului Local, avea o seră proprie, deci ar fi putut să-şi crească propriile panseluţe, dar între timp nici ADP nu mai e ce-a fost. E doar o firmă prin care se trec banii. Se iau de la Primărie şi se dau către cei care prestează serviciile, care sunt firme private. E adevărat că aici nu e vina lui Robert Negoiţă, ci a PNL-ului, fiindcă în sector 3 e o frăţie puternică, între PSD şi PNL, iar spaţiile verzi aparţin de PNL, adică ei controlează afacerea cu spaţii verzi.

Ei vând panseluţe domnului Negoiţă sau cum?

Petrescu: Da, cam aşa, doar că firmele private le vând ADP-ului. ADP-ul le vinde Primăriei şi ştim şi la ce preţ. S-a văzut raportul Curţii de Conturi, atât pe perioada 2009 – 2013, cat mai ales în raportul Curţii de Conturi, care are 84 de pagini, referitor doar la activitatea pe 2014. În primul rând nu prea ar aveau ce să caute panseluţele, pentru că important e să avem plante ca să arate frumos sectorul, bineînţeles, dar nu cu plante care se schimbă o dată, de două ori sau şi mai des.

E ciclul plantei. Se mai usucă planta, trebuie să o schimbăm, nu?

Petrescu: Hai să alegem nişte plante care să nu fie schimbate de atâtea ori şi să fie şi la preţul corect. Să plantăm mai repede pomi, decât panseluţe, că ne dau oxigen.

Au fost plantaţi şi nişte pomi, s-au uscat şi ăia, săracii.

Petrescu: Da, am văzut. M-a amuzat foarte tare că acuza Robert Negoiţă firma de dezinsecţie a Primăriei Capitalei, că din cauza lor se usucă pomii din sectorul 3, dar sectorul 3 face parte dintr-un oraş, cum, doamne, iartă-mă, se usucă pomii? Pomii se usucă pentru că-i betonează şi oamenii în sectorul 3 ştiu foarte bine cum arată copacii betonaţi de Robert Negoiţă. Am văzut în alte capitale europene, într-adevăr, tras un covor, de o anumită calitate, că nu poţi să asfaltezi cu orice, la baza unui pom, dar cu nişte grătare metalice, care să permită să fie udat pomul respectiv, să vină apa de ploaie să-l ude, deci nu-i betonăm şi atât. Asta e o invenţie marca Robert Negoiţă.

Care este cea mai mare problemă a sectorului 3 în acest moment?

Petrescu: Cred că exact aceasta, risipa banului public. Pentru că trecem cu toţii prin sectorul 3. Vedem că s-a făcut câteva ceva, nu spune nimeni, că nu suntem absurzi, dar atunci când faci anumite lucruri cu de cinci ori, de zece ori preţul pieţei, diferenţa aceea de bani care ar fi rămas în buget, cu ea ai fi putut să faci mult mai multe.

Credeţi că oamenii sunt interesaţi de câţi bani s-au cheltuit sau de cum arată sectorul?

Petrescu: Eu cred că oamenii ar trebui să fie foarte interesaţi de câţi bani s-au cheltuit, pentru că, dacă arată bine, ar fi putut să arate mult mai bine.

S-ar fi putut face mult mai multe lucruri şi nu vorbim de vestitele borduri. Se puteau face locuri de parcare, locuri de joacă pentru copii mai multe, o grămadă de alte lucruri, pe care noi le propunem în programul meu, care are paisprezece puncte şi care vorbeşte doar de o folosire mai bună a banului public şi mai ingenioasă.

Cum explicaţi că Robert Negoiţă care risipeşte banii, cum spuneţi dumneavoastră, este, totuşi, favorit în sondaje, cu toate problemele cu legea pe care le are, cu toate problemele semnalate de Curtea de Conturi?

Petrescu: Pentru că are un aparat de propagandă foarte bun, pentru că a îmbunătăţit, nu doar a preluat metodele Mazăre şi Vanghelie, cu pachete pentru cei care au nevoie şi nu numai pentru ei.

Face şi acum acest lucru, în campania electorală?

Petrescu: Am reuşit să blocăm în ultimul moment o hotărâre de Consiliu Local, o mită electorală clară adică extrem de clară, care mărea numărul de pachete alimentare date pentru săraci, de la 35.000 la 55.000, în condiţiile în care nu se ajunsese la cei 35.000 care erau aprobaţi în 2014.

V-ar putea acuza că aţi luat pachetele de mâncare de la gura a 20.000 de săraci.

Petrescu: Nu, asta încerc să vă explic, că nu am luat pachetele de la gura nimănui, din contra el vrea să cumpere nişte oameni, pentru că nu mai cumperi voturi, cumperi oameni.

Domnul Robert Negoiţă cumpără săraci?

Petrescu: Asta vrea să facă, să cumpere oameni. În momentul în care vii cu un pachet şi îl condiţionezi de oferirea votului lui, e ca şi cum i-ai cumpăra conştiinţa omului respectiv.

Dar cum poţi să-l obligi, domnule Petrescu?

Petrescu: Nu poţi să-l obligi, dar ştiţi cum e omul: „Lasă, mamă, ăla mi-a dat, ăla nu mi-a dat nimic”.

Dumneavoastră ce le daţi, domnule Petrescu?

Petrescu: Până la 33.000 ajunseseră, nu s-au făcut cei 35.000 şi vrea să facă 55.000 acum, înainte de alegeri şi pachete de 120 de lei care se dădeau de două ori pe ani, o dată acum la locale, o dată la generale.

Spuneaţi că oamenii zic aşa: „Lasă că mi-a dat el ceva, o să-l votez pe el”. Dumneavoastră ce le daţi? Dumneavoastră vă cer ceva?

Petrescu: Mai sunt cazuri în care îmi cer oamenii ceva, dar evident, le spun, din păcate…

Ce v-au cerut?

Petrescu: "Dar ce-mi dai, maică?", evident, textul cu care ne-au obişnuit unii dintre concetăţenii noştri. Nu pot să le dau nimic, nici măcar nu le promit nişte lucruri nerealizabile. Le spun doar care sunt proiectele noastre, ce vrem să facem în sectorul 3.

Ce vreţi să faceţi? Trei proiecte punctuale şi importante.

Petrescu: Trei proiecte punctuale. Mă rog, ele sunt 14, dar vi le spun doar pe primele trei, în ordinea pe care o consider eu. Vrem să creăm o societate a Primăriei, care să furnizeze curent şi gaze, în modul acesta scăzând cu peste 15% factura la curent şi gaze, doar pe bază de furnizare.

Explicaţi-mi mai concret ce înseamnă asta.

Petrescu: Exact cum are acum Primăria societatea de spaţii verzi, aşa înfiinţează Primăria, în subordinea Consiliului Local, o societate comercială care furnizează curent, energie electrică şi gaze naturale. Societate a Primăriei, s-a liberalizat piaţa, se poate. În Germania jumătate din piaţă e ocupată de astfel de firme.

Să înţeleg, adică să nu mai fie furnizorul tradiţional de curent şi de gaz, să fie acest…

Petrescu: Să se ducă la Societatea Primăriei, în loc să vină să-i citească contorul şi să plătească la Electrica. Mai sunt şi alte firme private, ca ENEL, mai sunt şi ale firme private care au intrat pe piaţă acum, să creeze Primăria această societate.

Şi pe ce infrastructură?

Petrescu: N-ai infrastructură. Curentul merge pe fir. Gazul merge pe ţeavă, care e partea de distribuţie. Aici vorbim strict de furnizare, o societate care să fie listată la Bursă, tocmai ca să fie totul transparent, în care oamenii să poată să intre şi acţionari, dacă doresc, pentru că e listată la Bursă, şi atunci ca acţionar minoritar poţi inclusiv să ai control pe societate dublu. Pentru că odată ai ca acţionar minoritar şi altă dată prin controlul pe care îl ai asupra Primăriei. Societatea fiind a Primăriei nu are nevoie de un profit pentru acţionarii proprii. Profitul rămâne minim cât să poată fi funcţională societatea şi diferenţa de tarif se duce în buzunarul cetăţenilor, costul din facturi.

Al doilea proiect…

Petrescu: Al doilea proiect este în premieră, din cate ştiu, la fel ca şi primul. La solicitarea proprietarilor să facem audit la asociaţiile de proprietari, la administraţiile de bloc. Toţi politicienii de până acum au văzut preşedinţii şi administratorii de bloc drept simple reţele electorale, oameni – formatori de opinie, care să le aducă voturi, de asta nici nu au curaj să se lege de ei, de cum cheltuiesc banii oamenilor şi atunci Primăria să vină ca un arbitru între administraţia blocului şi cetăţeanul care îşi plăteşte cinstit întreţinerea. Să verificare pe baza unor standarde…

Dar totuşi asociaţiile astea sunt private, cum să vină Primăria să-i controleze, nu înţeleg?

Petrescu: Este totul legal şi la solicitarea proprietarilor. Nu vine Primăria peste asociaţie.

Ce competenţă legală are Primăria să vină?

Petrescu: Are, şi în momentul acesta, are Direcţia pentru relaţiile cu asociaţiile de proprietari.

Şi are competenţe de control?

Petrescu: Are competenţe legale, nu este absolut nici o problemă.

De control? Adică eu mă gândesc dacă sunt nişte matrapazlâcuri pe acolo, e de competenţa altor organe de cercetare, nu ale Primăriei.

Petrescu: Dacă dumneavoastră vă gândiţi că administratorul nu vă cheltuie cum trebuie banii, chemaţi un mediator, care este Primăria şi care pe baza unor standarde, pe care oricum o să le introducem în Primăria Sectorului 3, pe baza acelor standarde de control verifică dacă administratorul…

Standarde de control pe baza a ce? Pentru că atunci când se face întreţinerea vine de la RADET..

Petrescu: Nu vorbim doar de alea, că oamenii nu de alea sunt nemulţumiţi, de cât vine pe metru pătrat în funcţie de suprafaţă.

Cred că sunt nemulţumiţi că plătesc foarte multe pierderi, domnule Petrescu.

Petrescu: Sunt nemulţumiţi şi de asta, dar asta nu ţine de administraţia blocului. Noi ne referim aici strict la problema dintre omul care îşi plăteşte întreţinerea şi administraţia blocului. Nu neapărat întotdeauna au dreptate cei care au reclamat, pentru că, de multe ori, cei care conduc administraţia sunt acuzaţi pe nedrept, că fac anumite cheltuieli neoportune, că încarcă facturile, câteodată nu e adevărat. De asta e nevoie de un arbitru, tocmai ca să fie toată lumea liniştită şi mulţumită, că banii le-au fost cheltuiţi aşa cum se vine şi nu ne referim la facturi. Vorbim de termopanul de pe scara blocului, de salariul femeii de serviciu, să zicem. Multe alte cheltuieli care încarcă mai mult sau mai puţin întreţinerea omului. Am de exemplu în bloc, mi-a reclamat o doamnă ieri, din trei scări, la una din scări întreţinerea e dublă faţă de celelalte două. Ce credeţi că se întâmplă acolo? Cei doi unde sunt întreţinerile mici sunt atât de buni manageri şi celălalt nu. Probabil e o problemă de cheltuire iraţională, ca să nu zicem altfel a banilor oamenilor şi trebuie verificat. S-ar putea câteodată chiar să nu o facă cu rea credinţă, doar să nu ştie că pot să economisească în vreun fel banii oamenilor, de asta propunem şi cursuri gratuite pentru administratorii de bloc. Nu vrem să sancţionăm pe nimeni. Vrem doar ca lucrurile să fie corecte şi oamenii să fie mulţumiţi. Cine nu ştie să-i învăţăm.

Al treilea proiect.

Petrescu: Al treilea se referă la deratizare, dezinsecţie şi salubrizarea spaţiilor părăsite din sector, care au devenit focare de infecţie şi sunt multe în sectorul 3, mai ales prin cartierul 23 August, nu vorbim ce e pe Gheţu Anghel, Bârsăneşti, sunt nişte zone groaznice, unde actualul primar zice că nu poate să facă nimic, că sunt terenuri private. Ba da, poate să facă, poate să-i amendeze pe proprietarii respectivi. N-au nici o vină oamenii din cartier că au ajuns să-şi pună plase la poartă, să nu le intre şobolanii în curţi şi în case. Nu se poate trăi aşa. Suntem, totuşi, în 2016, într-o capitală europeană. Trebuie să facem şi lucrurile astea şi sunt lucruri de care se loveşte omul zilnic. I-am întrebat: „Când aţi văzut ultima oară un gândac, pe stradă, în bloc poate chiar în casa dumneavoastră?”. Şi, din păcate, răspunsul a fost că foarte de curând.

Când au văzut un politician pe stradă în afară de campania electorală?

Petrescu: Pe mine m-au văzut. Acum şi în campanie, şi înaintea ei, chiar şi înaintea precampaniei, ca să spunem aşa, despre perioada de câteva luni dinainte de campania electorală. Nu ştiu pe câţi dintre parlamentarii de sector 3 i-au văzut până acum în teritoriu, pe stradă.

Deci sunt mai rari decât gândacii, să înţeleg.

Petrescu: Şi sunt aleşi de patru ani. Uite, sunt chiar curios, să-i întreb pe cetăţenii sectorului 3 dacă ştiu măcar cum îl cheamă pe parlamentarul care e ales uninominal acolo unde stau ei.

Vă ajută Robert Turcescu în campanie?

Petrescu: Părerea mea e că da. Robert e un foarte bun comunicator. A învăţat partea tehnică de administraţie, pentru că altfel, ca bucureştean, ştie şi el foarte bine cu ce probleme se loveşte, dar deja e un bun, inclusiv, teoretician pe partea de administraţie publică.

Merge cu dumneavoastră, la asta mă refeream, pe stradă?

Petrescu: A fost pe stradă. Am fost la Piaţa Trapezului ultima oară, împreună cu el, la gura de metrou, unde e şi piaţa. Oamenii ne-au primit foarte bine.

De cine vă întreabă lumea? De Traian Băsescu sau de Robert Turcescu?

Petrescu: Bun, în momentul în care eşti cu Robert Turcescu…

Când sunteţi singur.

Petrescu: E mai greu. De amândoi sincer să fiu.

Unii îl plac pe Băsescu, alţii îl plac pe Turcescu. Unii îl înjură pe Băsescu, alţii mă înjură pe mine. Este ceva normal. Mă rog, asta cu înjuratul nu prea sunt eu de acord.

Adică, dacă tot nu-ţi place de o persoană, poţi să te exprimi decent, totuşi. Chit că ai ceva să reproşezi, nu trebuie neapărat să înjuri pe cineva, chiar dacă e politician. Nu toţi politicienii sunt de înjurat, pentru că mulţi dintre ei poate au mai făcut greşeli, dar au făcut…eu, de exemplu, am făcut totul cu bună credinţă şi dacă am mai făcut greşeli îmi cer scuze celor pe care i-am deranjat, dar chiar am crezut că fac bine şi de multe ori chiar am făcut bine.

Credeţi că va fi o prezenţă semnificativă la vot, pentru că din toate analizele se pare că ne îndreptăm către un eşec, ce puţin din acest punct de vedere?

Petrescu: La locale întotdeauna a fost prezenţa la vot mai ridicată. Eu sper să vină cât mai mulţi. Într-adevăr datele care apar peste tot spun că nu o să vină foarte multă lume la vot şi îi înţeleg oarecum pentru că vorbesc cu ei şi pe stradă, şi pe Facebook, şi peste tot. Oamenii sunt nemulţumiţi, sunt dezamăgiţi, „de douăzeci şi şase de ani toţi la fel, că nu aţi făcut nici un bine, toţi sunteţi la fel”. Asta mi se pare un clişeu promovat de cei care vor să rămână în funcţie acum, pentru că altfel nu se poate explica să îi pui pe toţi la grămadă, că toţi sunt nişte nemernici. Nu e real în primul rând, dar promovând genul acesta de mesaj, cel care e în funcţie acum sigur o să rămână în funcţie. Cei care vor cu adevărat o schimbare, ar trebui să facă ceva în sensul acesta. Să vină la vot, să voteze cu orice altă variantă, decât cel de care eşti nemulţumit, pentru că dacă eşti nemulţumit acum de unul care a fost patru ani ai garanţia că va fi şi peste patru ani poate chiar mai nemulţumit decât în momentul acesta. Dacă încerci să schimbi, e ca în viaţă, cum le spun eu celor de pe stradă. Şi eu, până mi-am găsit soţia, am cunoscut mai multe femei. Aşa e şi cu politicianul, până găseşti pe acela care să îţi reprezinte cu adevărat interesele, nu doar să te conducă şi să îşi vadă de interesul propriu, ai ceva de căutat. Eu cred că în momentul acesta m-au găsit.

După douăzeci şi şase de ani de ani de zile de căutat poate oamenii sunt un pic resemnaţi că nu se mai poate altcumva.

Petrescu: Depinde şi la ce te raportezi, pentru că nu poţi să… în primul rând eu nu sunt de acord cu absolutizarea asta, toţi sunt la fel, toţi sunt nişte nemernici, nimeni n-a făcut nimic. Dacă nimeni n-ar fi făcut nimic, acum eram la fel ca în `89 sau `90. Nu poţi să spui că nimeni n-a făcut nimic şi nu s-au făcut anumite lucruri. Că nu s-au făcut chiar atâtea lucruri câte ne-am fi dorit, că unii tocmai pentru că au vrut să bage în propriul buzunar n-au mai avut bani să facă tot ceea ce trebuia să facă în sector sau în Bucureşti, sau în ţară, asta e cu totul altă discuţie.

Cei care au făcut ce nu trebuiau să facă, unii deja au început să ajungă pe la „mititica”, alţii sunt în curs. Din punctul acesta de vedere consider că funcţionează justiţia destul de bine

Să răspundă cei care au greşit sau care au făcut rele, n-au decât să răspundă. Oamenii trebuie să înţeleagă că dacă nu se duce el să voteze, votează altul în locul lui.

Domnule Petrescu, sincer, dacă dumneavoastră n-aţi fi fost în politică, nu ar fi fost PMP-ul, haideţi să-l scoatem din calcul, într-un scenariu din acesta, eraţi un cetăţean al sectorului 3, v-aţi fi dus la vot?

Petrescu: Sigur, am fost la absolut toate voturile, de când am avut drept de vot şi până în ziua de azi.

Şi cum aţi fi votat, dacă spuneţi aşa, la o analiză, că nici unul nu este bun.

Petrescu: Păi, nu, tocmai eu nu spun că nici unul nu este bun. Eu zic că eu sunt omul potrivit, dar bineînţeles, probabil că sunt subiectiv.

Haideţi să facem abstracţie, că dumneavoastră candidaţi, sunteţi cetăţean.

Petrescu: Dacă n-aş fi găsit altul pe care să-l consider bun, din păcate aceeaşi sintagmă veche, cu răul cel mai mic, probabil că s-ar fi aplicat şi în cazul acesta. În nici un caz cu PSD sau un partid de stânga. Probabil m-aş fi orientat către un partid de dreapta. Repetăm, dacă nu aş fi făcut politică şi dacă nu ar fi exista PMP, ca să nu creadă lumea că e o problemă din punctul acesta de vedere. Probabil că m-aş fi orientat către un partid de dreapta, cu oameni cât mai curaţi, cu oameni care să propună proiecte. Până la urmă proiectul e important, nu vrăjeala, mă scuzaţi pentru termen, pe care ne-o spun toţi politicienii în campanie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici