Video Interviu cu MARIAN VANGHELIE: Micii şi vanghelioanele sunt o etapă depăşită a carierei mele politice

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat într-un interviu pentru www.mediafax.ro că micii şi vanghelioanele sunt o etapă depăşită a carierei sale politice, iar acum îşi propune obiective cât mai înalte. Vezi alte declaraţii ale primarului Marian Vanghelie.

293 afișări

Declaraţii ale lui Marian Vanghelie:

  • Noi dăm amenzi negustorilor ambulanţi, dar această activitate depinde şi de poliţie.

  • Cred că primarul general al trebui să facă în fiecare sector un centru pentru câinii maidanezi.

  • Peste zece ani mă văd un tip puternic. Nu voi aborda funcţia de preşedinte. Eu sunt un om raţional. În viaţă trebuie să o iei în etape. E posibil orice, capeţi experienţă. Eu sunt atent la mine de la un mandat la altul. Când mă voi decide să nu mai candidez va fi greu pentru cel care va veni după mine la Primăria sectorului 5.
  • Relaţia mea cu Victor Ponta a fost în etape. Amândoi suntem orgolioşi, dar cred că şi el este interesat să câştige alegerile. Nu cred că ar merge împotriva mea la alegerile pentru Primărie doar de dragul de a fi împotriva mea. Nu trebuie neapărat să fii prieten cu preşedintele de partid. Sunt convins că pot lucra cu Victor Ponta.
  • Domnul Iliescu reprezintă aproape tot ce înseamnă PSD. Are o viziune corectă asupra a ceea ce ar trebui să se întâmple în România. Dânsul este singurul om politic greu care este acceptat şi de cei care l-au votat şi de cei care nu l-au votat. Este atent la tot dar este un conservator. Acum zece ani cu acceptul dânsului am reuşit să fiu primar.

  • Relaţia mea cu Elena Udrea este strict profesională. Eu cred că partidul nostru trebuie să susţină pe cel care poate câştiga Primăria Capitalei. Cred că toate părerile mele sunt importante atâta timp cât vin într-un context cu bucureştenii. Susţin pe oricine care poate da un mesaj că poate câştiga şi care se ocupă de oameni.
  • Eu încerc să învăţ de peste tot şi deciziile să le iau singur.

  • Bucureştiul se vede urât din elicopter. Nu avem nicio viziune din punct de vedere urbanistic. Mi-a fost puţină frică cu elicoperul,. dar dacă viaţa o cere, asta fac.
  • Întotdeauna trebuie să vrei mai mult. La 19 ani am fost director comercial. Am avut iniţiativa să susţin zona sindicală şi aşa am intrat în politică.

  • Următorii 2-3 ani am un program foarte bine pregătit. Am să plec din nou în America pentru că trebuie să onorez nişte invitaţii acolo, la conferinţa anuală a oamenilor de afaceri americano-israelieni. Vreau să dezvolt contactele politice şi instituţionale la nivel cât mai înalt, inclusiv extern.
  • În viaţă trebuie să îţi propui lucruri foarte mari. Dacă nu îţi propui singur nu ajungi niciodată. Poziţia de vicepreşedinte PSD mă facsă îmi doresc alte lucruri. Oamenii se aşteaptă de la un vicepreşedinte să dea ceva societăţii. Mă interesează tot ce înseamnă Uniunea Europeană şi Rusia, tot ce înseamnă putere.

  • Cred că este nevoie de schimbări. Cred că oamenii trebuie să evolueze şi trebuie să dau mai mult. Micii şi vanghelioanele sunt o etapă depăşită a carierei mele politice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici