Într-o STAŢIUNE turistică din România s-a VOTAT dublu: De unde au apărut în plus 400 de turişti

BEJ Bihor a suplimentat, sâmbătă, cu 400, buletinele de vot de la secţia din Băile Felix, unde s-a înregistrat un număr mare de turişti care votează la referendum pe listele suplimentare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6062 afișări
Imaginea articolului Într-o STAŢIUNE turistică din România s-a VOTAT dublu: De unde au apărut în plus 400 de turişti

Într-o STAŢIUNE turistică din România s-a VOTAT dublu: De unde au apărut în plus 400 de turişti

Reprezentantul PSD în BEJ Bihor, Adrian Stângă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că la secţia de votare din Băile Felix au fost distribuite, iniţial, peste 550 de buletine de vot.

”Am suplimentat cu 400 buletinele de vot de la secţia de votare din Băile Felix ca urmare a prezenţei mai ridicate la vot a persoanelor aflate în concediu şi care votează pe listele suplimentare. La ora 16.00 votaseră la secţia respectivă 370 de persoane iar, iniţial, acolo au fost distribuite peste 550 de buletine de vot. Am dorit să fim acoperiţi pentru a nu fi probleme dacă numărul de votanţi este în creştere”, a spus Stângă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici