Ioan Ghişe s-a înscris în partidul condus de Maria Grapini

Senatorul Ioan Ghişe, care activa în grupul ALDE, s-a înscris miercuri în Partidul Puterii Umaniste, formaţiune condusă de eurodeputatul Maria Grapini şi înscrisă recent în registrul partidelor.

1372 afișări
Imaginea articolului Ioan Ghişe s-a înscris în partidul condus de Maria Grapini

Ioan Ghişe s-a înscris în partidul condus de Maria Grapini (Imagine: Andreea Balaurea/ Mediafax Foto)

Ioan Ghise va deţine funcţia de vicepreşedinte al Partidului Puterii Umaniste şi va coordona organizaţiile judeţene de partid. "Creăm o structură politică nouă la nivel naţional, precum şi în diaspora astfel încât cadrul de exprimare politică pentru politici publice, cinstite, patriotice, eficace şi umaniste să se împlinească în România", a susţinut Ghişe, într-o conferinţă de presă.

În iulie 2014, senatorul PNL Ioan Ghişe anunţa că demisionează din partid, nemulţumit de decizia fuziunii cu PDL şi desemnarea lui Klaus Iohannis ca prezidenţiabil. Tot atunci, senatorul anunţa că va demara strângerea de semnături pentru o candidatură independentă la alegerile prezidenţiale şi va activa ca senator independent.

În campania pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014, Ghişe l-a susţinut însă pe Călin Popescu Tăriceanu, care a candidat tot ca independent, în condiţiile în care gruparea coordonată de el şi desprinsă din PNL nu primise undă verde din partea tribunalului. De altfel, din septembrie 2015, Ioan Ghişe activa în grupul senatorial ALDE, potrivit site-ului Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici