Ioan Mircea Paşcu, mesaj cu subînţeles pentru Rovana Plumb şi Dan Nica: Aviz amatorilor - funcţia de comisar european nu beneficiază de imunitate

Fostul europarlamentar şi vicepreşedinte al PE Ioan Mircea Paşcu a afirmat că funcţia de comisar european nu beneficiază de imunitate, precum cea de eurodeputat. Reacţia vine în contextul în care Rovana Plumb şi Dan Nica sunt propunerile Executivului român pentru această poziţie.

2115 afișări
Imaginea articolului Ioan Mircea Paşcu, mesaj cu subînţeles pentru Rovana Plumb şi Dan Nica: Aviz amatorilor - funcţia de comisar european nu beneficiază de imunitate

Ioan Mircea Paşcu: Aviz amatorilor - funcţia de comisar european nu beneficiază de imunitate

„Aviz amatorilor: funcţia de comisar nu beneficiază de imunitate, doar cea de europarlamentar beneficiază!”, a scris Ioan Mircea Paşcu, sâmbătă, pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis, vineri, Comisiei Europene o scrisoare cu propunerile României pentru funcţia de comisar european, şi anume pe europarlamentarii PSD Dan Nica şi Rovana Plumb.

Pe 26 iulie, şeful Executivului preciza că România va trimite două propuneri pentru funcţia de comisar european, „una de comisar femeie şi una de comisar bărbat”.

Plumb şi Nica vor susţine, în perioada următoare, interviurile cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru poziţia de comisar european, au declarat surse europene, pentru MEDIAFAX.

Taguri:
paşcu,
comisar,
european

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici