Ioana Bran: Cererea DNA în cazul ministrului Rovana Plumb nu a ajuns la Parlament

Secretarul Camerei Deputaţilor, Ioana Bran, a declarat, luni, că solicitarea DNA privind încuviinţarea începerii urmăririi penale în cazul fostului ministru al Mediului, Rovana Plumb, actual ministrul al Fondurilor Europene, nu a ajuns la Parlament pentru a fi înregistrată la Biroul Permanent.

130 afișări
Imaginea articolului Ioana Bran: Cererea DNA în cazul ministrului Rovana Plumb nu a ajuns la Parlament

Ioana Bran: Cererea DNA în cazul ministrului Rovana Plumb nu a ajuns la Parlament

Ioana Bran a precizat la solicitarea jurnaliştilor că BP nu a primit cererea DNA privind urmărirea penale în cazul fostului ministru al Mediului, Rovana Plumb.

Potrivit Regulamentului, după ce va fi primită, cererea va fi discutată Biroul Permanent şi, ulterior, trimisă Comisiei juridice pentru a întocmi un raport, care va fi supus votului plenului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici