Ioana Petrescu: ProRomânia a spus foarte clar că nu sprijină candidatul PSD

Vicepreşedintele ProRomânia Ioana Petrescu a declarat, marţi, că partidul său a spus "foarte clar" că nu sprijină candidatul PSD la prezidenţiale. Ea a mai transmis că partidul său urmează să discute despre propunerea de candidat care va participa la alegerile prezidenţiale din toamnă.

825 afișări
Imaginea articolului Ioana Petrescu: ProRomânia a spus foarte clar că nu sprijină candidatul PSD

Ioana Petrescu: ProRomânia a spus foarte clar că nu sprijină candidatul PSD

"Pro România a spus foarte clar că nu sprijină candidatul PSD. Noi încă nu am luat o decizie referitor la candidatul nostru pentru alegerile prezidenţiale, urmează să existe discuţii în partid. Există evident mai multe opţiuni. Părerea mea este că ar trebui să avem un candidat propriu pentru că suntem un partid la început de drum şi trebuie să creştem cu fiecare ciclu electoral. Evident, rezultatele de la europarlamentare sunt bune pentru început, dar trebuie să reuşim să facem un scor şi mai bun la alegerile prezidenţiale", a spus, marţi, vicepreşedintele ProRomânia Ioana Petrescu, pentru Antena3.

Viorica Dăncilă a fost desemnată, marţi, de către social-democraţi, să fie candidatul formaţiunii, la alegerile prezidenţiale, au declarat surse din PSD, pentru MEDIAFAX.

Premierul a avut, luni, o întrevedere cu liderii ALDE şi Pro România. Ulterior Viorica Dăncilă a declarat că aşteaptă până pe 3 august un răspuns de la Călin Popescu Tăriceanu şi de la Victor Ponta cu privire la susţinerea unui candidat PSD la prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici