Iohannis a discutat cu ambasadorii statelor UE despre migraţie şi despre terorism

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o întâlnire cu ambasadorii statelor membre ale UE acreditaţi în România, declarând, la final, că a discutat cu aceştia despre tema migraţiei şi soluţiile pentru rezolvarea acestei crize, precum şi despre ameninţările teroriste la adresa UE.

320 afișări
Imaginea articolului Iohannis a discutat cu ambasadorii statelor UE despre migraţie şi despre terorism

Iohannis a discutat cu ambasadorii statelor UE despre migraţie şi despre terorism

Iohannis a avut joi un dejun cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditaţi în România, la finalul evenimentului preşedintele precizând că au fost abordate teme importante pentru România şi pentru UE.

"Am discutat despre rolul şi locul nostru în UE, că vrem să fim parte în nucleul Uniunii Europene. Am discutat despre migraţie, despre refugiaţi, despre faptul că trebuie să colaborăm cu ţările de tranzit şi de origine pentru a opri acest val de refugiaţi. Am discutat despre groaznicele atacuri teroriste care au avut loc la Paris şi despre modalităţile de a preveni astfel de atacuri şi în general despre probleme pe care le avem în vedere", a declarat preşedintele.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici