Video Iohannis a discutat cu preşedintele CEDO despre procesul de reformă al instanţei de la Strasbourg - VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, pe preşedintele Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), Dean Spielmann, cei doi oficiali având un schimb de opinii asupra procesului de reformă a Curţii de la Strasbourg.

329 afișări

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe preşedintele Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), Dean Spielmann, aflat în vizită în România.

"Preşedintele României şi preşedintele Curţii Europene au avut un schimb de opinii asupra procesului de reformă a Curţii, menit să eficientizeze modalitatea de gestionare de către Curte a numărului extrem de ridicat de cereri individuale aflate pe rolul său. Preşedintele CEDO a adresat felicitări şi mulţumiri pentru cooperarea excelentă între Curte şi România, în mod deosebit pentru conlucrarea cu CEDO în identificarea de soluţii", se arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici