Iohannis a discutat cu Trump despre situaţia generată de COVID-19. Cum ne vor ajuta americanii

  • Klaus Iohannis şi Donald Trump au avut azi o discuţie telefonică
  • Discuţia a vizat situaţia generată de noul coronavirus
  • Trump şi-a afirmat intenţia de a trimite în România ventilatoare pentru dotarea spitalelor
9688 afișări
Imaginea articolului Iohannis a discutat cu Trump despre situaţia generată de COVID-19. Cum ne vor ajuta americanii

Iohannis a discutat cu Trump despre situaţia generată de COVID-19. Cum ne vor ajuta americanii

Americanii îţi vin în ajutor. Klaus Iohannis a avut, azi, o discuţie telefonică cu Donald Trump, pe tema pandemiei generate de covid-19. Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, Klaus Iohannis a evidenţial sprijinul american pentru obţinerea unui echipament de detecţie de tipul RT-PCR, printr-un program al Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), finanţat de SUA. Totodată, România va primi şi un ajutor de 800.000 de dolari pentru combaterea noului coronavirus

Donald Trump şi-a luat angajamentul de a trimite ţării noastre şi ventilatoare pentru dotarea spitalelor.

Cei doi şefi de stat au reafirmat, cu acest prilej, angajamentul comun pentru soliditatea Parteneriatului Strategic bilateral, precum şi pentru consolidarea cooperării în domeniul securităţii şi cel economic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici