Video Iohannis, apel la solidaritate: Diaspora face un bine tuturor dacă nu vine acasă de Paşte

  • Preşedintele avertizează că vin săptămâni critice pentru sistemul de sănătate din România
  • Şeful statului face apel la românii din Diaspora să nu vină în ţară de sărbători
  • Preşedintele le cere forţelor de ordine să asigure respectarea legilor şi a ordonanţelor militare
354 afișări
Începi să înţelegi nevoia de solidaritate, când aceasta reiese chiar şi din discursurile prezidenţiale. Astăzi, Klaus Iohannis a făcut un nou apel către populaţie. 

„De acum înainte, urmează săptămâni foarte dificile, care vor fi critice pentru sistemul de sănătate din România. Este esenţial să fim toţi conştienţi de acest lucru, pentru că vor veni momente cu o mare încărcătură emoţională, care ne vor testa solidaritatea şi unitatea”, a spus Klaus Iohannis. 
 
Se apropie sărbătorile Pascale, motiv de întoarcere în ţară pentru românii din Diaspora. Preşedintele a avut un mesaj şi pentru ei. 
 
„Fac un apel către românii din Diaspora, un apel necesar, dar care mă umple de tristeţe: dragii mei, nu veniţi anul acesta acasă de Sărbători. Este foarte important să înţelegeţi, oricât de greu ar fi, că revenirea în ţară, în sânul familiei, poate fi extrem de periculoasă atât pentru voi, cât şi pentru cei la care ţineţi atât de mult”, a declarat preşedintele. 
 
Totodată, Klaus Iohannis le-a cerut forţelor de ordine, inclusiv cele din punctele de trecere a frontierei, să asigurure respectarea legilor şi a ordonanţelor militare. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici