Iohannis: Baronii roşii vor înapoi la banul public. Instituţiile sunt solide, merg mai departe

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că guvernarea merge mai departe şi Ludovic Orban rămâne premier interimar. Şeful statului a adăugat că deşi „baronii roşii vor înapoi la banul public”, instituţiile sunt solide şi vor funcţiona în continuare.

378 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Baronii roşii vor înapoi la banul public. Instituţiile sunt solide, merg mai departe

Iohannis: Baronii roşii vor înapoi la banul public. Instituţiile sunt solide, merg mai departe

„Pot să vă spun clar, lucrurile merg mai departe, instituţiile sunt solide, Guvernul va rămâne în funcţie, sigur cu ceva mai puţine atribuţii. Guvernarea merge mai departe, lcururile se mişcă mai departe. Nu e cazul să credem că acum vom intră într-o situaţie fără ieşire sau într-o sitiatie complicată. Eu sunt garantul că instituţiile din România vor funcţiona în continuare pentru români”, a spus Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

El a adăugat că „baronii roşii vor înapoi la banul public”.

„Din cauza acestui PSD acum Guvernul nu va mai putea continuă reformele începute. Este o situaţie care a fost de aşteptat după ce anul trecut la europarlamentare, la referendumul pe justiţie, la moţiunea de cenzură care a înlăturat Guvernul PSD, cu ocazia alegerilor prezidenţiale s-a văzut clar că românii s-au săturat de PSD. Doar că PSD nu vrea reforme, vrea la putere. Baronii roşii vor înapoi la banul public şi astăzi s-au găsit suficienţi care au votat această moţiune depusă de PSD pe o speţă care ar fi îmbunătăţit democraţia în cadrul alegerilor locale. Era vorba de o lege care instaura alegerea primarilor în două tururi”, a subliniat Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici