Iohannis, către tineri: Mergeţi la vot, convingeţi-vă şi părinţii şi bunicii să o facă

Prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohanis, le-a transmis tinerilor, vineri, să participe la votul de duminică pentru alegerea şefului statului, îndemnându-i să-şi convingă şi părinţii şi bunicii să îşi exercite acest drept deoarece pentru cei tineri se construieşte "România de mâine".

1557 afișări
Imaginea articolului Iohannis, către tineri: Mergeţi la vot, convingeţi-vă şi părinţii şi bunicii să o facă

Iohannis, către tineri: Mergeţi la vot, convingeţi-vă şi părinţii şi bunicii să o facă (Imagine: Balazs Attila/ Mediafax Foto)

"Sloganul zilei: votăm cu speranţă pentru schimbare. Dragi români, vă rog să mergeţi la vot, fiecare vot contează. Votul tău poate să facă diferenţa, iar înainte să votaţi vă rog să vă puneţi întrebarea pe care v-o pun: Vă merge mai bine de când este Victor Ponta prim-ministru?", a spus Iohannis.

El a menţionat că are un mesaj special pentru tineri: "Pentru voi construim România de mâine, puteţi să participaţi, mergeţi la vot, convingeţi-vă părinţii, convingeţi-vă bunicii să meargă cu toţii la vot".

Liderul PNL a admis faptul că o prezenţă ridicată la urne îi este favorabilă lui şi defavorabilă lui Victor Ponta.

Iohannis a ţinut să transmită în ultima conferinţă de presă a campanie mulţumirile sale către echipa de campaniei, voluntarii şi ACL pentru susţinere.

Liderul PNL a fost întrebat cum vede poziţia lui Crin Antonescu exprimată la un post de radio, cu privire la ziua votului, care nu va fi una veselă. "Cred că va merge şi va vota candidatul ACL, ca şi alte multe milioane de români", a spus Iohannis.

El mai fost întrebat dacă va conta pe sprijinul şi votul lui Traian Băsescu în turul doi. "Da, observ că şi încă preşedintele şi fostul preşedinte PNL sunt prinşi cu alte treburi (...) Eu contez pe votul oricărui român care doreşte o schimbare a felului în care se face politică în România", a mai spus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici