Iohannis: Cred că Opoziţia scrie la ultimele fraze din moţiunea de cenzură. Asperităţile vor dispărea/ Barna l-a acuzat pe Orban de „ciupeală oportunistă”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că este oportună depunerea unei moţiuni de cenzură. ”Cred că Opoziţia deja scrie la ultimele fraze din moţiunea de cenzură”, a mai spus el, iar ”asperităţile” dintre PNL şi USR vor dispărea pe parcurs.

1132 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Cred că Opoziţia scrie la ultimele fraze din moţiunea de cenzură. Asperităţile vor dispărea/ Barna l-a acuzat pe Orban de „ciupeală oportunistă”

Iohannis: Cred că Opoziţia scrie la ultimele fraze din moţiunea de cenzură. Asperităţile vor dispărea

”Foarte clar că este oportună (o moţiune de cenzură - n.r.). Cum să nu fie oportună? După ce PSD a pierdut alegerile europarlamentare cred că Opoziţia deja scrie la ultimele fraze din moţiunea de cenzură. Cel puţin aş face eu aşa”, a declarat Klaus Iohannis.

El a mai spus că ”aceste asperităţi vor dispărea pe parcurs”.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a reproşat miercuri liderilor USR-PLUS anunţurile făcute cu privire la o eventuală intrare la guvernare şi o candidatură proprie la alegerile prezidenţiale, apreciind că sunt calcule politice pentru a nu se eroda la guvernare.

La rândul său, liderul USR, Dan Barna, a criticat, joi, la Adevărul Live, PNL subliniind că ”Alianţa USR-PLUS s-a născut tocmai pentru că românii s-au săturat de această ciupeală oportunistă pe care o promovează Orban”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici